elaweannesi Sanki zaman durmuş geçmiyor ya ikinci bebeğim ama çok merak ediyorum oğluşumu bi an önce waktiyle doğsun görelim istiyorum 😍Sizlerin kaç annişler hadi yorumlaşalım🥰
___ozlm___ elaweannesi benimde 2. Oğlum geliyor (sağlıkla , mutlulukla, hayırla, kolaylıkla gelsinler) 88 günümüz kalmış
elaweannesi kahvesever__ Sezeryan mı normal mi canım benim sezeryan diye erken yoksa 12 gün daha program geç diyor
minee-34 elaweannesi kahvesever__ bizimde son 84 zaman hızlı geçse keşke ağırlaştıkça oturamıyorum dahi kızımda çok daha rahattım oğlum beni şimdiden yormaya başladı🥹😊😊
Oznurdediler Pandolfini benim de 71 ama doktorum doğum şekli ile ilgili hicbrsey söylemiyor daha erken diyor. Siz nasıl karar verdiniz sezeryan olmasına kendiniz mi istediniz ?
Sere Son 83 ☺️ benim için ilkine göre çok hızlı geçti sanki daha yeni görmüştüm o silik çizgiyi 🥹 ikinci kızım olacak inşallah hem bu kadar hızlı ilerlemesin istiyorum 😅 hem de bir an önce kavuşmak istiyorum merakımdan 💕
Conaskimi Benimde ikinci gebeliğim 26 haftadayim bugün 23 Ağustos sezeryan yaparız dedi sağlıkla gelsinler kuzulAr..
Berivankyr Conaskimi merhaba benimde 2. Gebelik ve sezeryan ayni haftadayiz özel mi ve devlet hastanesi mi sezeryan icin gun verdiler erkenden