Havvaca Azeriqizi koltuğa oturdum. TV den diziyi açtım. Çok eşyası olmamasına rağmen 5 saat sürdü. Tabi arada yemek molası ve yürüyüş molasi yaptım 😂
Deletedmom_116 AyFa1608 🙄🙄 tecrübe edenlerden gördüm Alla alla yoo doğuranlari atsinlarr hamilelik uygulaması 🤣🤣🤣🤣
Beyazeller Azeriqizi Eltim hepsini karışık yıkamış , bir şey olmadı demişti . Renk ayırıcı mendiller var , onlardan kullanabilirsiniz 👍🏻
KayraVeAnnesi_06 Azeriqizi Ayırarak yıkadım , solmasa bile renkli olanlardaki tozlar diğerlerine yapışıyor 30 derece 1000 devir 20dk
Azeriqizi JaleTogrul sende insAllah sag salamat qutarasan caan .biy niye?gostermir cinsiyyetini?🤣 Uziye girmezden sokalat ye hekimde biraz oynadsin qarnivi gorsedsin biximki elr 12den gosterdi uje 36ya kecmisem.
JaleTogrul Azeriqizi cox sagol cann.. yoxe gostermir 🥲 sokolad nedi day ne hoqqalar veririk hekimnen bir yerde xeyri yoxdu😂 axirinci defede kordonu salmisdi ayaginin tam arasina gore onda da ona gore bilmedik ne oldugunu 😬 hekimin kimdi?
Azeriqizi JaleTogrul ciaan insAllah gelem sefer oyrenersiz gizemli usagdida.bizim hekimimiz aynure necefeliyeva baıim senin bes
Atss0000 Azeriqizi bende beyazlari ayri yikadim diger renkleri ayri hepsini hassas programda 30 derecede yikadim
Bendenizanne Azeriqizi hepsini bir yıkadım renk atan olmadı ama olurmu diye korka korka attım benim kadar cesaretiniz yoksa ayırın 😂
handeserdes Azeriqizi ben ayırdım. hatta koyu renk, açık renk, beyaz, kırmızı olarak ayırdım :) içim rahat etti.