Oznurdediler Kızlar bu bebek çikolatası olayı nasil oluyor tam olarak? Doğuma giderken süsleri çikolataları alıp mi gidiyorsunuz orda süsleme hediyelik mi ayarliyorsunuz ? İlk olacak benim de ama hiçbir bilgim yok sistem nasıl işliyor nasil olması gerekiyor 🙈
Tubik1612 Lagerthha benimde baktığım bir kaç sayfa var aslında burdan da ayrıca fikir aldım ama en son karar kendim yapıcam gibi duruyor
Serapp777 Lagerthha bebekcıkolatası adlı sayfadan yaptrdm tasarım sürecinde wptan onay aldılar hep tadı çok lezzetli 4 gün içinde de gelmişti
Serapp777 Annemioluyorumben16 onunki lovecıkolatam diye bi sayfaydı magdur edıldıgı için kendınsayfasnda paylaşmıstı teslimatı gecıktırmısler kendısı ıkı hafta once dogum yaptı cıkolataları gelmiş ama ne baskısı baskı ne tadı tat
Masalnesli Lagerthha ben Hepsiburadan yaptırdım çok da güzel oldu geldi bile 1 buçuk ay sonra dagiticam Allah nasip ederse 🤍
Oznurdediler Masalnesli bu bebek çikolatası olayı nasil oluyor tam olarak? Doğuma giderken süsleri çikolataları alıp mi gidiyorsunuz orda süsleme hediyelik mi ayarliyorsunuz ? İlk olacak benim de ama hiçbir bilgim yok sistem nasıl işliyor nasil olması gerekiyor 🙈
edkrcy Lagerthha Trendyol dan yaptırdım 2. Günde elime ulaştı 269₺ 100 adet çikolata ve kolonya şişesi ile
Fatmaao Lagerthha kendim satışını yapıyorum, 1. Kalite çikolatalar kullanmaktayız. Instagram adresimiz @humahediyelik_ Beklerim 🥰
edkrcy Fatmaao Forumda yer alan 3 çizgiye tıkladığınızda orada resim yükle çıkıyor karşınıza ordan yükleyip linki kopyalayıp yapıştırın 🌸
Filedna Lagerthha bebekcikolatası.net (insta adı @bebekcikolatası.ist) ilk kızımda burda yaptırdım çok lezzetliydi pelit marka , oğlumda da burda yaptırıcam🤗
edkrcy Filedna Ben beğendim sıradan bı çikolata kötü bir tadı yok yani tazeydi daha bu sabah teslim aldım bende
Filedna edkrcy istediğin tasarımı bastırabiliyor musun kutuya yoksa sabit modellerden seçip sadece isim mi yazdırıyorsun , birde direkt metal kutuya baskı mı yapılmış yoksa üstü yapıştırma kağıt mı? Çok soru sordum ama😂😂😂🙈🙈
Masalnesli Oznurdediler ben hastanede dagitmiycagm canim evde gelenlere dağıtacağım zaten sezeryanliym kendime anca gelirim kızımda çok zor toparlandim normal doğumun arkasına sezeryana aldılar 3.gunun sonunda aradan bide 6 sene geçti ve insallah korktgm başıma gelmez 🙄
cauuv1 Sedavedoga bende çikolatamadeninden sipariş vermiştim bugün teslim edildi çikolatanın tadı çok güzel ve ürün de kaliteli geldii
Sedavedoga cauuv1 çok sevindim o zaman bende biraz tereddüt ettim ama yinede verdim sağol canım inşallah benimde öyle gelir
Ferahs Lagerthha çikolatadeposu diye bi sayfadan yaptırdım hem aşırı uygun hem çikolatası elit marka kaliteli çok lezzetli iki günde elimde oldu çok memnun kaldım gönülden tavsiye ederim