Havvaa93 Pelinnkrsl kaçıncı haftada öğrendiniz ultrason resmini atarmısınız merak ettim 😊 ben 13+5 gittiğimde banada çıkıntı görüyorum dedi ama 3 hafta sonrasını bekleyelim kesinleşmesi için dedi 🤦🏻♀️ kızada dönebilirmiş sağlıklı olsunda
Delice_zeytin Ceren1993 merhaba nasılsın ? Geçen yazmıştım sana doktora gittim de 14 nisan son adet tarihim bebek 4 gün geç döllenmiş dedi ama 12. Haftada daha net belirleriz adet tarihini dedi
Delice_zeytin Ceren1993 son adet 14 nisan Doğum tarihi 15.10. 1988 Suan 4 gün geç döllenmiş görüyorum dedi doktor . Daha net 12. Hafta da son adeti derim dedi . Sen bakar mısın lütfen
Pelinnkrsl Havvaa93 14. Haftada doktorumuz %90 erkek dedi ama 16-17. Haftada tekrar bı teyit edelim dedi tabi dediğiniz gibi sonradan cinsiyeti degisenleri bende çok duydum 😁 kız erkek farketmez zaten biz normalde kız hissediyorduk bakalım sağlıkla gelir inşallah🥰❤️
pandasever Havvaa93 12. Haftada Dr çıkıntı görüyorum %80 erkek dedi. 17 haftada tam netleşti çünkü pipisini net şekilde bacağı açıktı gördük. Hayırlısı olsun sizinde bu haftaki tahminler yanilmiyor çoğunlukla yinede risk almamak için Dr lar kesin diye söylemiyor🙂
Ceren1993 Delice_zeytin geç döllenme dediğiniz için son adet 18 Mayıs oluyor kız çıkıyor eğer yok sonradan 14 Mayıs olarak baz alınırsa erkek❣️
RUkyb Ceren1993 Doğum tarihi 08.04.1999 Son adet tarihim 17.02.2023 Döngüm 28 gün Rica etsem bana da tahmin de bulunabilir misiniz ☺️