Newanne Newanne Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz doktorumuz önce göremedi. Kız dedi sonra erkek dedi
ilkmommylikheyecani Newanne 17 haftalığım ben hala belli değil insallah sen öğrenirsin banada bir kız bir erkek dediler sonra detaylıyı bekle göstermiyor dediler bekliyoruz bakalım
Newanne ilkmommylikheyecani Benimde aynısı oldu. Bacak arası boş dedi önce sonra hayır orda bişey görüyorum erkek dedi 10 dk uğraştı ama yinede tam görüntü alamadı
JaleTogrul ilkmommylikheyecani bende ayni durumdayim ikinci gebelik 21 haftayi gectim 6 haziran detayliya girecegim bakalim🥲
ilkmommylikheyecani Newanne bekle canım sen netleşmesini ben kesin kız deyince parti bile yapmıştım sonra %90 erkek dedi sonra dün gittim bu haftalarda yanılma çok oluyor göremiyorum sen bekle dedi %50 veriyorum ikisinede dedi sanki başka ihtimal varmış gibi 😅
Newanne ilkmommylikheyecani Bizi iyice meraklandirmak istiyor minikler 🤣 aynen zaten yüzde 50den başka ihtimal yok ikisi içinde ama🤣
ilkmommylikheyecani JaleTogrul canım hayırlısı olsun insallah öğrenince bizede yazarsan çok mutlu olurum 💕