Twobaby2 Ayy çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini öğrenmeme az kaldı Bildiğiniz hurafelerden varmı tutan kızlar😂☺️😊
Mltsnl Nur_50 canım merhaba Çin takvimi erkek kordon arkada ve kese yuvarlak ve doktor iri bir bebek dedi 11. Haftada erkek 15. Haftada kız dedi yanılmış olabilir mi
Metetug Nur_50 (https://mutluresim.com/images/2023/06/08/n3B1pE.jpg) Kordona göre önde mi oluyor acaba
ilkmommylikheyecani Valla canım çin takvimi, rus takvimi, ramzi teorisi, nub teorisi, yüzük testi falan hepsini yaptım kız çıktı ama doktorum erkek büyük ihtimalle dedi
Twobaby2 ilkmommylikheyecani bende o testleri yaptım erkek çıkıyor hep İlk bebeğimdede yapmıştım Erkek çıkmıştı testlerde oğlum oldu Yine testleri yaptım erkek çıkıyo Bakalım ikinci çocuğum ne olucak 😊☺️
Ilkannelik41 @Mltsnl sacinizdan bir teli alyansiniza geçiriyorsunuz uzanıp karninizin üstünde tutuyorsun ileri geri erkek yuvarlak çıkıyorsa kız diyorlar hurafe ama çoğu doğru çıkıyor diyo benim yuvarlak çıkıyordu cinsiyetimiz kız 🥰😅
Mltsnl Ilkannelik41 benim saçım kısa diye deneyemedim ama iple denedim gidip geliyordu tuz olasın ondan da erkek çıktı Çin takvimine göre de karnım da top gibi ama 11. Haftada erkek 15. De kız denildi şimdi bekliyorum