Ayseotcu Aydın’da daha önce tecrübe edindiğiniz yada hali hazırda halâ gittiğiniz bir kadın doğum doktoru var mı ?
Kbrdnameler Ayseotcu memlekete ziyarete gittiğimde önermişlerdi gayet güzel ilgilendi Medinova hastanesi Özgür Arısoy
cherryblossom7 Ayseotcu evet ama güzel ilgileniyor takip ediyor hastane derseniz medinova da özgür bey de iyi
Zynppp_0999 Ayseotcu yani devleti biraz bildiğim için ilgilenmeleri , tavırları mecbur kalıyor insan özeli tercih etmek zorunda kalıyor. Ama devlette de elbet gidip memnun kalanlar vardır.
Ayseotcu Yani evet haklısınız kesinlikle ama şimdi şöyle bi mantık kuruyorum özelde günde 5 doğum oluyorsa devlette belki 10 ve üzeri o yüzden acaba daha mı tecrübeli olurlar ki daha çok gebe daha çok örnek ve yorum kabiliyeti vs bilemedim
Zynppp_0999 Ayseotcu evet yorumuzun haklılık payı o konuda bende öyle düşündüğüm zamanlar oluyor ama bu takipli olduğunuz doktorlada alakalı. Doktorunuza güveniyorsanız size o güveni veriyorsa tamamdır diye düşünüyorum. Düşünün benim bu 3. Doktorum en son Özgür hocayı beğendim karar verdim☺️