Deletedmom_116 Kızlar kafayı yicem sol tarafım resmen yok felç tövbe haşa Uyuştu resmen Ağrıdan açıdan napcam ben ya 🥺🥺Doğumum başlasa ağrısını bile hissetmem o derecedeyim 😬🥺🥺Varmı başına gelen🤔
Beyazeller Deletedmom_116 Ben ağız bakim suları var hemen onla ağzımı temizliyorum ve uyuşturuyor , geçiyor . 👏🏻Diş ağrısı çok çektim , o zamanlar bilmiyordum . Deneyin umarım iyi gelir size de .
Minnonunanasi Deletedmom_116 bende geçen hafta öldüm diş acısından dişçi dişçi gezdim yapmayı kabul eden çıktı bir tane adrenalinsiz uyuşturucu iğne yaptılar bide röntgeni tüm ağız değim çelik yelek giydirerek sadece sorunlu dişin çekilmesine yarayan minicik bi aletle çektiler doktorumu aradım bu şekilde onay verdi çok şükür geçti 2 gün acıdan ağladım yapılmaması daha kötü ``
OZNUR78 Deletedmom_116 aynen kuzum. Hic sorma hiccc ayni kadarri yasiyoruzz resmennn facia gibi hamile kaldim disimde agrimaya basladi 20lik kadr kotu bisey yokkk nabicazzz bilmiyorummm
Deletedmom_116 myangelson döküldü vücut napsin kaldirmiyo 😂😂Bu kadar şeye ben alışkın dgeilim diye iflas etcek az kaldı 😥😂😂
myangelson Deletedmom_116 vücut napsin ortak çıktı o da kaldiramiyor 😂😂 içerde çocukla kick boks yapıyorlardır şimdi organlar
Deletedmom_116 Minnonunanasi sevindim senin adına çok geçmiş olsun ben zaten riskliyim ve gelirse Dogurcam mudahele etmiyolar
Deletedmom_116 myangelson 😂😂Aynen valla kim galip gelcek acaba inşallah orgnalar galip gelir cocumu kovalarlar dışarıya🤣🤣
Minnonunanasi Deletedmom_116 bende riskliyim ama o acıyı çekip ağlayıp durunca dr da yapılması daha uygun dedi 🙈
Deletedmom_116 myangelson gelisimimiz 37+4 falan Olması lazım Haftamız doldu Geçen hafta cuma gittim randevu yok sanırım acilden tekrar gidicem yarın birgün Az daha durup
Deletedmom_116 OZNUR78 Benim hastada vardı Ara ara yokluyodu geciyodu Özellikle hamilelikte ayır bı Ortaya cikiyo Ama şu son zamanlar dündne beri özellikle Allah’ım ölçem ağrısı kulağımı başımı boğazımı her tarafını vuruyo 🥺🥺
myangelson Deletedmom_116 kontrolde gelişim hala durmuş muydu aynı miydi durum hala neyin inadı bu almamakta ya
Deletedmom_116 myangelson Gelisimi başlamıştı tekrar 🤣🤣Benim oğlan keyfince gelisiyo keyfi yetmezse sürdürüyor gelisimini bazı bebekler öyle yapıyormuş sjsjs😂geliştiği için de alamayiz yasak dediler 🥴🥴
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 oyy Rabbim şifa versin bebem valla çok zor diş oğlumda 8 aylıktım mecbur kanal tedavisi yaptılar dakka başı bebek hareketleri nasıl diye diye Allahım hemencik kurtarsın