CgladaP Kelebekcim eski komşum öyleydi ilk zamanlar eşime bakardım yok o değil sonra çaprazdan geliyomuş bulduk kim olduğunu. çare bulmamıza gerek kalmadan taşındık şükür🫣 resmen bizim odada horluyo gibiydi 🤦🏻♀️
Yenibirannee Kelebekcim ay insallah benim ust yada yan komşum değilsindir 😁😁😁 hahaha suan olayin ciddiyetini kaybetttimm.. benim esimde horlar da 🥺 olabildigi kadar uyandiriyorum ama bazen bana misin demiyor. Samimiyetiniz varsa komsunuza soyleyin bence
Kelebekcim Altntp bildiğin horlama gerçekten bazen şakasına o sesi çıkarırsın ya aynı o şekilde sabaha kadar aralıksız
Kelebekcim Sila66 bugın YouTube den horlama sesi açmakla başladım devam ederse onu yapacağım iyice sinirlerim gerildi 🥺😀
Dlkzz Kelebekcim o sorun bizde de vardı. Eşim arada sırada horlayan biridir dürterim horlamasını keser o bile horlamaya uyanıyordu yani rahatsız oluyorduk. Sanki bizim oda da horluyordu taşındık çok şükür.
Kediler Daha komiğini söyleyim, annemlerin komşusunun köpeği çok şiddetli horluyor. İnsan olsa uyarılır çözüm bulunur belki ama horlayan köpek olunca bir şey yapamıyorlar 😂 köpek evin dışında, bahçede yaşıyor bu arada