beyzacmvrc Kader111 devam ediyor hala ara ara Doktorum 8-9 gibi dönüş yapar herhalde ona göre hastaneye gecicem
pandoraninkutusu beyzacmvrc kız iyi misin rabbim acı cektirmeden kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
beyzacmvrc pandoraninkutusu iyiyim su an ama arada gidip geliyor sancı uzun süreli daha siklasmadi henüz evdeym
minikmucizemmmmmm beyzacmvrc ne durumdasın canım, bende geceden beri uyuyamıyorum çok sertleşiyo, toplanıyo daha 37 haftadayım😖 Şehir hastanesi takipliyim, geçen hafta bugün gitmiştim kontrole, gene gitsem mi napsam bilmiyorum korkuyorum da
Deletedmom_116 beyzacmvrc normal kız benimkide dün sabahtandir aşırı sertlesiyo Bakalım geliyoarmi yoksaa💃💃
beyzacmvrc minikmucizemmmmmm benmde aynı ama adet sancısı gibi sancilarim da var düzenli degl ama uykumdan kaldırdı su an zaten zor uyudum doktorumdan yanıt bekliyorum
minikmucizemmmmmm beyzacmvrc Allah yardımcın olsun hayırlısı olsun hakkında. Benim bebeğin pozisyonundan heralde kaburgalarım sırtım ağrıyo yatamıyorum asla. Oturuyorum saatlerdir arada içim geçiyor
beyzacmvrc minikmucizemmmmmm adet sancısı gibi sancin yoksa korkma normaldir Pozisyon dan olabilir birde kasılıp sertleştigi için çok acıtıyor
minikmucizemmmmmm beyzacmvrc sancım yok şükür ama hareketlerinden canım acıyo dayanamıcak gibi oluyorum valla psikolojim bozuldu uykusuzluktan
beyzacmvrc Midem de çok bylanmaya başladı kizlar ögürüyorum ama kusamiyorum midem boş kesin geliyor herhalxe doktorumu bekliyorm hala dönmedi mesajıma 😥😥 birazdan yine yazicm 2 dk mesafe de hastane
beyzacmvrc @Hilal2901 midem bulanıyor çok fena ögürüyorum ama mide boş. Yemeye de korkuyorum sezeryana falan döner diye ağrılar hala aynı doktorum da daha hala dönüş yapmadı 1 saat daha bekleyip gidicem 2 dk mesafede hastane arabayla. İyice arttı şiddeti ama dk tutamıyoruumm 😥 Yesem mi midemi bastıracak biseyler
Hilal2901 beyzacmvrc beyzaa aklımdaydın bi bakayım dedim. Nasıl oldun belirtiler devam mı hastaneye gittin mi
Turna44 beyzacmvrc canım bende 2 bebeğimi o haftada doğurdum. Burda Bi posta okudum bebek toplanması sancı sayılıyor demiş doktor vakit kaybetmeden Bi git ne olur ne olmaz. Tedbir bizden takdir Allah’tan. Hayırla sağlıkla al kucagına
beyzacmvrc 1Gozde1Yusuf- gitmwdim daha şimdi ılık dusa girdim Doktoru bekliyorum hala cevap vermicekse niye telefonunu verdiyse 9-9.30 a kadar durayım diyorum 9 da iş başı yapiyolar heralde