Siriiiin Kızlar iyi akşamlar.Perşembe günü tahim filmi çekilicem.Aranızda çektirmiş olanlar var mı 🤔 Bu konu hakkında ki önerileriniz nedir ?
Zyzy123 Siriiiin ben çekildim ama uyutup çekildim. Hiç bi sıkıntı hissetmedim. Kanamam olmadi , 1 saat sonra kalkıp yürüyüş yaptim.sonrada O ay hamile kalmisim 37 haftalık hamileyim. Geçmiş olsun 😘
Nurbanu34 Siriiiin benimde rahim filmi istemisti doktorum cektirdim narkoz falan almadim hatta cok kisa sürüyor 10 dk kadar. Canim yancak diye cok korkmustum ön yargiliydim ancak öyle korkulcak gibi degildi hatta doktor tamam bitti dediginde aa bu kadar mi demiştim 😀 fulya da özel bir yerde cektirmistim
Pinkyy Siriiiin canım bende anestezi ile oldum çok şükür bir sıkıntımız olmadı sadece minik bi yapışıklık varmış doktor onu kesmiş,1-2gün çok hafif kanama oldu,anestezi etkisi bile çok sürmedi bende,tam 1 ay sonra ikizlere hamile kaldım,
MrvBrlk Siriiiin Zyzy123 Geçmiş olsun. Bende arkadaşın anlattığı gibi bayilarak çekildim. Kanamam da olmadi aci da olmadi. Sonra bende.1 ay sonra bende hamile kaldim 🙂 isteyen herkese nasip olsun ♥️
Nrnoztrk Zyzy123 bir şey soracağım rahim filmi temiz çıkıp da o ay rahim filminden sonra hamile kalan var mı aranizda
Zyzy123 Siriiiin dinlenmem için biraz yarim saat 1 saaat bekletmisti doktorum. Ya aslında acı derecesini bilmiyorum da yinede geriliyo insan ben rahat olmak icinde tercih etmiştim 450 tl idi
Nurbanu34 Siriiiin evet yoktu temiz çıktı hersey. Biz tüp bebek tedavisi gördük ilk transferimiz tutmayinca doktorum istemişti rahmine bakalim diye ama cok şükür temiz çıkmıştı.. sizden neden istedi ?
Maviseyyah Siriiiin benim bir tüpüm tıkalıymış. Ben eğitim araştırma Hastanesinde çektirmiştim. Bir arkadaşım yanıma ısrarla birini getirmemi söylemişti. İyi ki getirmişim gerçekten canım yandı. Korkutmak istemem seni ama yanına birini almalısın. Çok geçmiş olsun
Siriiiin Nurbanu34 1 senedir ebliyim ve olmadı henüz.Klomen+çatlatma iğnesi kullandım yumurtalıklarım çok güzel beden olmadı diye istedi.Tıkanıklık yoksa acımaz ama ya tıkanıklık varsa bende 🤔 eşim riske atmak istemiyo asla anestezisiz çektirmem diyo
Leydileyla Ben de anestezili çektirdim bir gün ara ara kanama oldu o ay korunmamız gerekiyormuş biz de öyle yaptık sol taraf kapalı çıktı iki adet sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim
Nurbanu34 Siriiiin tüpler tikali oldugunda nasil oluyor ağrısı bilemiyorum ama sanki anestezi gerektircek kadar acili birsey gibi degil benim cok basit geçmişti.. belkide transfer işlemi yapilirken anestezi vermiyorlar ve biraz zor geciyor onun acısını görünce rahim filmi cok basit geldi bana bilemiyorum ☺ sadece sonrasinda kasiklarimda hafif bir ağrı oldu kanamada cok olmadi bende
Yuliya1219 Bende cekildim. Benim genel anesteziyle oldu haliyle hic bisey anlamadim. Agrim acim da olmadi. Hafif lekelenmem oldu o kadar. O ay hamile kaldim cok sukur.
Leydileyla Siriiiin kanamayla ilgisi yok enfeksiyon kapma riskine karşı 3 gün ilişki yasak hatta o gün banyo bile yapma dedi doktor hafif ağrı oluyor gün içinde ağrı kesici ve antibiyotik vermişti
Buskat Siriiiin balonlu yöntem diye bir şey var ağrısız ve acısız. Diğerine göre biraz daha pahalı ama istanbuldaysanız bahçelievler betatom emar da 350 ya da 400 e çekilmiştim geçen sene. Ben acı duymayı beklerken işlem bitti dediler hatta. Şaşırmıştım
Yuliya1219 Siriiiin insallah sende bi an once bebegine kavusursun canim. Benimde olmadi klomenle ama cok sukur rahim filminden sonra hamile kaldim. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin insallah.
nscaslan3437 Siriiiin şubat 20 de film çekildi 11 martta adet oldum daha da olmadı valla 36+2 günlük hamileyim cnm
nscaslan3437 nscaslan3437 pko var bende ve t rahim durumu var film çekildi ertesi ay aşılama yapılacaktı ilk deneme olacaktı esimde problemli bu arada 0 kaliteli sperm durumu önce önün tedavisi bitirdik. Martta adetten itibaren femara diye bi ilaç kullandım 5 gün o ay da hamile kaldım kendiliğinden oldu
Pinkyy Siriiiin etmezmiyim ederim tabi kide dua,Allahım en kısa sürede sizede nasip etsin sağlıkla güzelliklerle kucaklarımıza alalım hep beraber inşallah