Aysnr11 Aksaray üni hastanesi acilinde beta-hcg bakıyorlar mı ? Yeni taşındık ve bilmiyorum nasıl kan tahlili yaptırabilirim sağlık ocakları mı bakıyor bakıyorsa saat kaçta kan vermemiz gerekiyor çok sordum hakkınızı helal edin şimdiden teşekkürler ♥️🥰🌸
Sevdali3b Aysnr11 istediğin saatte gidebilirsin hastaneye acil servise gebelik testi vermek istiyorum de direk alıyorlar 1 veya 2 saatede sonuç cikiyor
2_evlatyolda Aysnr11 postu yeni gördüm canım doktoruna baglı bazen yapıyorlar bazen yapmıyorlar naptın verdin mi kan ne çıktı sonuc
Aysnr11 2_evlatyolda Daha vermedim regle 6 gün var erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı biraz daha bekliyim diyorum teşekkür ederim 🫶🏻🥰
2_evlatyolda Aysnr11 aile hekimine verdim ben hep 2 gün arayla 2 kere düzenli artışı varmı die öyle ögrendim inşallah gönlünce olur🙏🏻🤰🏼devlet hastanesinde acilde almıyorlar bazen
Aysnr11 2_evlatyolda Amiin, inşalllah sağ salim kucağınıza alın sizde 🥰 Aile hekimliğinde istediğimiz saat verebiliyor muyuz belirli bir saati var mı kan vermek için
2_evlatyolda Aysnr11 sabahdan aç karnına kan ve ilk idrar ile verdim ben hep saglık ocagında testleri saat 10 u geçirme gidersen