5yildansonrA Sabahtan beri hareketi durmuyor ılık duş aldım dinlendim ama yok hareket ettikçe ağlıyorum resmen canım acıyor etimi çekiyorlar sanki normal mi
Denizahsen 5yildansonrA benim de özellikle akşamları çok hareketleniyor 🥲 ve bende tam 35 haftalık oldum sağlıkla vaktinde gelirler inşallah
Rumya 5yildansonrA çok bu daha ne ki artik şırınlikten çiliyor bu iş geçen gün ayagini kaburgama koymuş her uyandiği zaman tekmeledi kaburgam morardi heralde yani üç gün o şekilde agri çektim konuşunca bile aciyordu
5yildansonrA Zeyneparsln çok toplanıyor sert vuruyor bir yandan ağlıyorum yeri dar diye duygusal oldum iyice
Eminedmghcgllr Bu aksam bende sabah edicek gibiyimm.belim agriyor kasiklarim agriyor.bebek hareketli arada toplaniyor .kaskati vucudum anlamis değilim.oturup aglamak istiyorum
Rabiaozcn Eminedmghcgllr korkutmak istemem ama ayni sikayetle acile gittim 36 haftaliktim sezeryana alindim
Eminedmghcgllr Rabiaozcn ılık dus alnayi denicem bi asiri korkuyorum Allah biliyor hastane ye gitmekten,biseyler olmasindan…
Eminedmghcgllr Denizahsen dogrudurbenimde akşam başlıyor uyuyabilirsen sukur uyuyamazsan sabaha kadar sizlaniyorumm.ama gunduzlari hanimhanimcik minnos hareketler gece bisey oluyi
Ipek0204 Bende 35+6 oldum bugün artık 36yız çok ağrım var benimde oturamıyorum doğru düzgün bacaklarım zonkluyor belim sırtım aşırı ağrıyor 😏