Beybiacar Medine_yasar05 bizde temmuzun ilk haftası sadece alt değiştirme bezi eksik bide kıyafetleri bana biraz yetersiz geliyor sonrada hemen büyür diyorum
Denizahsen Medine_yasar05 Temmuz başı görünüyor doğum eksiğimiz kalmadı her şey tamam bebeğimizi bekliyoruz 🥰
hulya1406 Medine_yasar05 33 haftalığız.tahmini benimde 7-14 Temmuz gibi bayram sonrası,erken olmazsa☺️ Doktorum 39. haftada alırım dedi.Büyük kızımdan ve dayımın 3.kızı daha 6 aylık ona vermiştim her şeyini onlarda bana verdiler şükür eksik bişeyimiz yok gibi bir yenidoğan bez alıcam.Kıyafetleri yıkayıp ütüledim bavula girecek kendiminde tamam şükür.Evi de annemle temizledik sağolsun.Halılar yıkamadaydı geldi pek bir eksiğimiz kalmadı gibi.
nikoland Ben 36 hafta oldum daha çantam hazır değil 😄 3.bebe rahatlığı sanıyorum. Bi bebişe ıslak mendil bez emzik eksik gerçi diğer herşey çantaya koyulmayı bekliyo ama yalancı sancılarım var baya
Sensenay Bende hazırladım bekliyorum bakalım son zamanlarda ağırlaşırım diye önceden hazırlarım canım
Melikehllderin Emzik biberon temizleyici unutmuşum birtek o kaldı . Agirlastim şimdiden iyi ki de erken yapmışım herşeyi,, yıka kurut ütule aşırı zor birde havalar berbat bu aralar zor çamaşır.kurur
bngyldrm_ Ben de Temmuz annesiydim ama gebelik zehirlenmesi nedeniyle 34. haftada bebeğimi sezeryanla doğurmak zorunda kaldım Allah’tan ki hastane çantası hazırdı şuan küvezde bilmiyorum ne zaman kavuşacağız 🥺
Deletedmom_69 bngyldrm_ Allah yardımcınız olsun haftası yine düşük değil en kısa zamanda gelir inşallah 🥰
Gulaybrn13 @bngyldrm_ geçmiş olsun En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini acaba neden erken doğum yaptınız
bngyldrm_ Gulaybrn13 gebelik zehirlenmesi ve yüksek tansiyon sebebiyle sağolun Allah herkesin yardımcısı olsun