aysuyenihayat Yagmur_67 sabah spinal sezeryan doğumum var. Ameliyat sırasından ürküyo gibiyim anlatır mısınız biraz 🥲🥲🥲🥲
zeynepey Yagmur_67 hayırlı olsun inşallah. kendi tercihiniz mi öncelikle bunu merak ediyorum, kaçıncı hafta hiç açılma veya sancı var mıydı? Dikişler ne durumda
Goksu2023 Yagmur_67 kaçıncı hafta sezeryan oldunuz ve açılmanız var mıydı? Eğer varsa genital bölgeniz kendini toparladı mı? Sütünüz hemen geldi mi sezeryan sonrası sütte sıkıntı yaşadınız mı?
TomrisHanim babyasyanil bende merak ettim bu soruyu inşallah acı falan olmaz ama ağrı olunca iğne vuruyorlarmiş bildiğim kadarıyla biri demişti
babyasyanil TomrisHanim evet ağrı kesici vuruyolarmıs bende iğneden oldum olası korkarım napcam bilmiyorum
TomrisHanim babyasyanil bende sevmiyorum hep açıyor canım kan verince de kan tutuyor ay bilmiyorum inşallah kullanmak zorunda kalmayız
Goksu2023 Yagmur_67 kaçıncı hafta sezeryan oldunuz ve açılmanız var mıydı? Eğer varsa genital bölgeniz kendini toparladı mı? Sütünüz hemen geldi mi sezeryan sonrası sütte sıkıntı yaşadınız mı?