Pnrpnr_ kubraayman 20+3 te olmuştum. Sağlık ocağına kayıt yaptırdıysanız oradaki hemşire arayıp aşı vaktiniz geldi diyerek çağırıyor😊
nevzatbaskomser kubraayman 18 20 o civarda olabilir. Ben aşı stoğu olmadığı zamana denk geldim 24te ilk doz 32de 2.doz oldum
kirpapatyasi0 kubraayman 18. Hafta da ebe aradı çağırdı ama benim riskli gebelik olduğu için vurmadı biraz daha bekleyelim dedi
Gulayyy_ Benim 2. Gebeligim ilkden 2 kere olmuştum ama bunda tek oldum ebeyede sordum 2 . Olmucakmı die biz takip ediyoruz burdan bütün tetkikler olmuşsa ikinciye gerek yok dedi
busratekcn Bana doktorum hiç tavsiye etmiyorum dedi ve olmadım. Arkadaşıma da doktoru tavsiye etmemiş oda olmadı..
TomrisHanim kubraayman 20. Hafta aradı hemşire gittim 2. İşe 28. Haftada olacak kan uyuşmazlığı ile aynı gün yaptiricam
Suleglpk_22 kubraayman 20+4 te daha dün vuruldum 🙋 Genelde Bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca vuruyorlar
Havvaca kubraayman birinci doz 20 de ikinci doz 25 de oldum. Normalde 24 de olmam lazımdı ama araya bayram girmişti 25 de oldum o yüzden