esraEb Kızlar, 27+6 haftalık hamileyim. Bebeğim sürekli aşağı tarafta duruyor ve orada hareket edince ishal olunca karnımızda garip yoğun bi ağrı olur ya o şekil bi sancı oluyor. Bu ne demek, normal mi. Pazartesi kontrole gideceğim inşallah 🙏
asli_12 @esraEb genel olarak bebekler 20 25 haftadan sonra başı dönmüş oluyor yani 37 38 haftadan itibaren kendiliğinden düzelir geneli normal olarak görün yani
esraEb asli_12 şu an yaşadığım durum normal mi yani. Çok korkuyorum erken doğum falan olur diye. Azıcık ayağa kalksam hemen aşağıda beliriyor yürürken inanılmaz canım acıyor hepsini geçtim bir şey olacak diye çok korkuyorum. 😞
Echngr esraEb benim hamileliğimin başından beridir öyle bebeğim hep aşağıdaydı büyüdükçe o baskıda artıyor bende çok korktum ağrım çok oluyor yürüyemiyorum hemen iki adımda idrar geliyormuş gibi oluyordu şuan 34 ü geçiyoruz aynı durum devam ediyor fakat hiç bir sorunumuz sıkıntımız görünmüyor doktorumuz 2 haftada bir kontrol ediyor herşeyimizi iyice
esraEb Echngr ayyy içim rahatladı şu an. İnanılmaz tedirgin oluyroum. Elimle ovuyroum yukarı çıksın diye biraz çıkıyor sonra yine aşağıda 😤 hayırlısı ile sağlıkla dünyaya getirsek psikoloji diye bir şey kalmadı 😤😞
esraEb Echngr önlem olarak bir şey yapıyor musunuz peki. Günlük rutininiz nasıl devam ediyor. Ben karnımın alt kısmına göbeğimi kavrayacak şekilde bi tülbent sarıyorum. İşe yarıyor mu onu da bilmiyorum 😤
Echngr esraEb herkes yat dinlendir bol bol kendini diyor ama bende pek öyle olamıyorum artık bu zamanlarda yatmakta işkence oluyor çünkü açıkçası rutin aynı şeylere devam ediyorum ektra pek birşey yapmıyorum kollarını başını koltuk yada komidin gibi yerlere dayayıp dizlerin yerde olucak şekilde vücudunu gerebilirsin ama duş sonrası öyle yapıyorum çok rahatsız olunca iyi geliyor bana