Onekim Kızlar an itibariyle 99 günümüz kaldı aşırı kalca ağrısı çekiyorum anlatamam ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bu durumu yaşayan anne adayları nasıl geçirdiniz bu süreci sizlerden ne var ne yok nasıl gidiyor 😇
Esengul06 Ben de 25+2 resmen ozaman benim de 99 mu kalıyor yani 🥹🥺 zaman hem geçiyor hem geçmiyor gibi ama yavaş yavaş yaklaşıyoruz anlaşılan
Onekim dilay_06 yoğurt tüketiyorum canım ama yürüyüş yapamıyorum 4 yaşında bi kızım daha var baya zorlaniyorum
Aselos18 Benimde uygulamada 92 ama sezeryan olacağı için daha az var 23. Haftadan sonrası hiç geçmiyor gibi 🥲
Onekim Aselos18 benimde sezeryan kuzum ama ben uygulamaya göre açtım konuyu sağlıkla gelsinler daha düne kadar 10lardayken şimdi 20lerdeyiz canım bazen çabuk geciyo hafta bazında bazen yavaş
dilay_06 Onekim yoga deneyebilirsin o zaman youtube da hamile yogaları var benim de sırt ağrım çoktu başladıktan sonra azaldı
Aselos18 Onekim Mayıs’a kadar çok hızlı geçmişti ama sağlıcakla doğsunlarda bebisler zaman bir şekilde geçiyor 😊