ArzCn Genital bölge ve bacak arası olan yere cıban cıktı, iç çamaşırım tam oraya vuruyor cok acıyor.. basına gelen ve ya ılac kullanan var mııı?????? Krem vs
bdenerigokce ArzCn aynısı bana olmuştu, kuru ve temiz bıraktım bi kaç gün iç çamaşırı hiç giymedim evde sadece etekle dolaştım ve geçti, geçmese doktora gidecektim neyseki geçti
Dilekata123 ArzCn Valla bende de vardı canım ama hamile değildim kara merhem (ihtiyol pomad) diye krem sürdüm gazlı bezle kapattım kendiliğinden içinden irini pisliği akıttı ve rahatlattı ama hamilelikte önerilir mi fikrim yok doktora sor istersen
Crocus20 ArzCn içini boşaltmayı denemelisin muhakak yoksa daha çok çekersin acısını. Canın çok acısada ya kendin yada bir başkasına muhakkak içini boşattır. 1 gün içinde farkediyor ağzısı sızısı
Catsofmom ArzCn Bende oldu kuzum. Saf sarı kantoron yağı 2 günde ucu olmayan kırmızı çıbanı patlattı. İğneyle delmeye çalışıyordum ama paylatamamıştım. Sürünce Sadece izi kaldı biraz. Pamukla sürüyorum üzerine peçete yapıştırıyorum. İzi de geçiyor
ArzCn bdenerigokce benımkı baya şişti iç çamaşırımda vurunca aşırı agrınyapıyor gezerken baya şiş ve büyük..
bdenerigokce ArzCn benimde aynı dediğin gibi iç çamaşırıma çarpıyordu doktora gidemedim, bu yöntemi denedim eğer hala acırsa mecbur gidicem dedim ama geçti, yinede sen bilirsin tabi
Ayce09 Dilekata123 Kuyruk sokumu kıl dönmesi yaşadım ilk hamileliğimde doktor çok sık kullanmamak şartıyla kullanabilirsin dedi ihtiyol u, genitalda oluyo ama kenndi geçiyo şimdilik gögüs altımda çıktı benim felaket 2 gün geçirdim bu hamileliğimde oldu kullandım yine kara merhemi antibiyotik vardı 2 kezde onu kullandım mecbur kaldığım için doktora sordum sorun olmaz dedi çok zor bişey
ArzCn Ayce09 benımde tam o bacak yerınde cıktı ıc camasırım vuruyor canımdan can gıdıo yaa. Yururken bıle agırıyor
Ayce09 ArzCn fucidin kremde kullanabilsin kara merhemde yapıcak bişey yol gerçekten o acı çekilmez kara merhem 2 güne uç verir patlatlatır
cokkasmabeabi ArzCn beyazlamiyor o. Normal sivilce ilthabi gibi değil. Ben de sürekli baktım oynadım bı gün oynarken patladı kırmızı halde
Crocus20 ArzCn kolanyayla sildiğiniz bir iğneyle hafif ucunu açıp boşaltmalısınız. Beyazlamasını hiç beklemeyin. İçindeki iltihabı çıktıktan sonra biraz şişliği inene kadar kanınıda boşaltırsanız çok daha rahat edersiniz
gizem3435 ArzCn ben de hamileyken aynısı göğsümün tam altında çıkmıştı sütyen bile takamıyordum hemen cildiyeye gittim. Doktor çıban dedi. kara merhem ve antibiyotik bir krem yazdı. Çok işe yaradı doğumuma on gün vardı ve doğuma kadar geçti çok şükür. Boşuna acısını çekmişim dedim. Hiç beklemeyin çaresi kolay.
Dilaraomer 1 hafta oldu bende ,vajina kısmımda kilotun geldiği yerde ve bacağımın orda iki çıban çıktı , kara merhem verdi doktor 3 gün üzerine sürdüm 4. Gün aktı gitti
Catsofmom ArzCn 2-3 gün sürmüşümdür en fazla. Ama göbeğime çatlamasın diye sürekli sürüyorum. Çok yararlı bir bitki. Özellikle yanıklarda, çıbanlarda çok işe yarıyor
cokkasmabeabi ArzCn benim de iki kere oldu ilaç almaya da üşendim bir süre sonra ikisi de patladı ama o süreci beklemek zor 😬