Merhaba hanımlar ilk gebeliğim olduğu için bişey bilmiyorum 32+1im ve bugün hafif sırt ağrısı ve çamaşırımda afedersiniz sarı sarı lekeler var hatta biraz turuncu korkacak bişey var mı 🥺🥺🥺

HMA13
    Bebeğim erkek bu arada çünkü erkek çocuklarında olur diyolar öyle şeyler olabilir mi .?🥺

HMA13 gelip giden bir ağrı değilse sıkıntı yok. Sarı leke dediğin de akıntı olabilir artık akıntı artıyor don haftalarda. Sümüksü pelte gibi ise nişanın olabilir. Kanlı değilse stres yapıcak bisiy yokmus. Ağrılı acılı ve kokuluysa akıntın enfeksiyon olabilir

HMA13 ben de 32 sayilirim son 3-4 haftadır sirt ağrısı çekiyorum çok fazla. Sarı leke daha önce olmuyor muydu ?

Hilal2901
          Yok yok çok şükür ağrım yok ve nişan da değil yani dediğiniz gibi enfeksiyon da yok ama görünce korktum teşekkür ederim 🌹❤️

Aslibali
          Yok ağrım da öyle arada gelip gidiyo sadece normal akıntı var dı okadar böyle olunca korktum bian .🤷🏻‍♀️

HMA13 keşke benim de arada sırada olsa ağrım.. rengini takip et akıntınin açık renk iç çamaşırları giy doğru takip için.

Aslibali
              Sizede geçmiş olsun inşallah iyiye gider ağrılarınız Allah yardımcınız olsun ❤️