Denizinannesi07 Acemimum bizde bugün 38 e girdik dün randevumuz vardı 3900 dedi doktor Cumartesi sezeryan olacağız hem bebek iri diye hemde bebeğimin ciğerlerinde sorun olduğu için sezeryan zorunlu oldu bizde
Ozbead Acemimum Maasaallah canım kilosu baya varmış benimki de 38 de 3050 gr di ama 4 kiloyla da normal doğum yaptı arkadasim
Cilga Acemimum bende yarın gitcem canım kontrole geçen hafta 3300 kg di kilosu bende sezeryan olucam kafa yapısı büyük ve boynuna kordon dolandığı için 1 aralığa gün verdi 🙄
Acemimum Ozbead ya canım hiç sancım yok işte beklese bekler yani 4. 5 falan olursa zorlar beni kaç dikiş atılmış arkadşnna
Selmayakup 37 haftalık bizimde 3470 haftaya o kadar olur heralde bizimde doktor 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi.
Ozbead Acemimum Canım arkadaşıminda sancısı yoktu 2 cm acilmayla gitti suni verdiler doğurdu tam 4 kiloydu 4 dikiş atılmış canım ama çok zorlanmadı ertesi gün ayaktaydi
Cilga Acemimum yok canım devlete bi kere gidiyim dedim gitmez olaydım korkudan kan tahlili bilr yaptiramadim yani her yerdeki devlet hastanesi bir olmaz tabi özelde yapicam ben
Ozcndln Hanımlar benim kızım biraz zayıf sanırım ne yediniz ne gibi şeyleri yememi önerirsiniz devlet hastanesine gittiğim için doktordan pek bilgi alamıyorum ama bildiğim kadarıyla muz kaşar peyniri süt bunların dısında ne önerebilirsiniz bana 😉😉
Cilga Ozcndln ceviz badem ben bide sütü falan baya içiyorum 1 kutu falan hele ki mide yanmalarim çoğalınca elimde 1 lt kutuyla geziyorum canım 😂
Acemimum Ozcndln canım süt yoğurt meyve mercimek nohut ama özellikle mercimek ben köftesini çok yerdim işte sonuç ortada :)
Avcihavva Gecem hafta 3300 gramdi yarınn 38 oluyorum kontrol var yarın bakalım ne kadar oldu bilmiyorum makat gelişi duruyor eğer donmediyse sezaryen günü vericek doktorum
MASALMYRA Avcihavva benim kizim da makat pozisyonuydu gecen hafta,donup donmedigi yarin kontrolde belli olacak...insallah donmustur
Elifmena Acemimum bende 37+3 üm 3400 kilo, normal doğum istiyorum ama böyle giderse nasıl doğacak diye düşünüyorum. Artık gelsin istiyorum 😣