Zamaneanne Kızlar bakar mısınız kız mı erkek mi? Erkek gibi görünüyor ama kız, gibi de iki çizgi var bilmiyorum 🙈
Aysee1123 Zamaneanne Bana erkek gibi geldi, kızda daha düz oluyor bacak arası yani en azından benim kızda öyle 🤔😂
1asel-duru Zamaneanne benimki de böyleydi doktor erkek tahmin ediyorum demişti erkekmis Gerçekten bacak arası kordon coktu birde bağdaş kurmuş
1ciftyesilgoz Erkek bu canım aynı benim bebişin bacak arası 😌 kızda çıkıntı bu kadar olmuyor hem de üç çizgi oluyor
Aysee1123 Daha düz oluyor dediğim bu. @Zamaneanne Bernasnli 1ciftyesilgoz @SevvaallEr Değil mi sizde bakın ☺️
Zamaneanne 1asel-duru bu haftalarda yanılma çok oluyo kordon falan görünce erkek diyorlar bilemedim bende ☺☺
1asel-duru Zamaneanne tabiki tahmin ediliyor sadece 20 li haftalarda daha net detaylı ultrason da da belli olur
iremmm07 Merhaba kızlar bize de yorum yapabilir misiniz 🥰https://dosya.hizliresim.com/ahd9dq2x2UDsXhr/file
Tugceleventsoy Zamaneanne 14. Haftaya kadar benimde bu şekildeydi doktorum yüzde 80 erkek dedi dün kız olduğunu öğrendik haftaya bidaha gel bakalım dedi 😂 Kız bebeklerde vajina ödemden şiş olduğu için pipi gibi duruyormuş
Zamaneanne Tugceleventsoy yaaaa bana da şimdilik bi tahmin vermiyim bir ay sonra dedi insan merak ediyor valahi erkek gibi de duruyor ama arada çizgi de var kafam karışıyor😅😅🙈