inciiiii138 Gündüz kontrole gittim herşey çok iyi dedi doktorum. Ama şimdi kanama geldi. Ne yapmam gerek
Melegimm_2509 inciiiii138 hemen acile git büyük ihtimalle progestan verecek fitil ya da hap gibi yutuluyor ama onların da dozu var anlatırlar sana zaman kaybetme
YesimAykut Benim de kanamam var 5 hafta 3 gün yatış verdi doktor inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bi sıkıntı olmaz 🙏🙏🙏
Tuba3465 Benimde 5 haftada böyle bir şikayetim oldu sadece peçeteye geliyor ağrınız vs çok yoksa çok stres yapmayın doktora gidin benim 2 aydır kanamam var kesede vs herhangi bir kanama vs yok mesela doktor rahim içindeki damarlar çatlıyor olabilir dedi 2 aydır 2 kez kırmızı renkte oldu sonrası kahverengi lekenme progesteron kullandım 3 aylık oldu endişelenmeyin 🤗
nazli95 Benim de olmuştu 7 haftalıkken. Önce lekelenme sonra çok az kanama tarzında 3 gün sürmüştü. Doktorum adet kanaması gibi kanama olmadığı sürece sorun olmadığını söyleyip herhangi bir ilaç vermemişti. Endişe etmeyin, iyi düşünün iyi olsun 🥰
Hilalhamzaa inciiiii138 5+6 doktora gittim dr kese göründü herşey normal dedi 3 hafta sonra gel dedi eve geldim kanamam oldu düşük yapıyorum diye acile gittim ağlaya ağlaya doktor baktı progestan verdi hala kullanıuorum o gün alttan kalp atışını bile duydum bu seferde mutluluktan ağlaya ağlaya cıktım senin içinde umayım böyle olur