Feyzaclk Bebeğinize kaç tane battaniye aldınız ? Kaç tane gerekli olur Ben bir tane nohut, bir tane peluş, bir tane müslin, bir tane de pamuk battaniye aldım ama yeterli mi bilmiyorum
funnymummy Feyzaclk yaz bebeği olacak 6-7 tane ince Müslin örtü aldım 2 tane kalın müslin var 1 nohut battaniye 1 de ince örgü var kalın battaniye almadım henüz
AsyA_34 Feyzaclk Bende 3 tane kalın , 2 ince battaniye var müslin de 7 tane aldım baya bi kullanılır 🫶🏻
saitkereminannesi02 Feyzaclk Yaz bebeği olacak oğlumdan 1 tane müslin örtü var ama 1 tane daha alırım ama sizin aldıklariniz da yeterli oğlum kış bebegiydi örgü battaniye peluş olsun hiç kullanmadım alistirmadim sarıp çıkarmaya
FeyzaBkn Benimde 2 tane kalın örgü 3 tane penye 1 tane peluş 1 tanede müslin var ama 2 tane daha müslin alıcam
Feyzaclk AsyA_34 müslinler çok pahalı ya 7 tane almaya gücüm yetmez su an acıkcası. 200den aşağı yok yani 🤷🏻♀️
MintPink Feyzaclk kumaşçıdan kumaş alabilirsiniz 1×1.5 m kumaş aldım ben 110₺ ye denk geldi. Hem müslin örtü yaptım hem ağız mendili çıktı birsürü 😍
AsyA_34 Feyzaclk Valla ben çoktan almıştım canısı iki tanesini 40a felan aldım diğerlerini de hep 80 100 tl , dolap uygulamasında bi sayfa var ordan aldım 100 tl kalitesi çok iyi söyleyim istersen
AsyA_34 Feyzaclk Outletmuslin diye aratırsın dolap uygulamasında ,hafif defolu diyolar ama bana gelenlerde defo yoktu çokkk güzel kumaşı yumuşacık fiyatına göre çok iyi 🩵
funnymummy Feyzaclk bi ara dolap uygulamasında hafif defolu 100 tl diye paylaşılmıştı canım burda alanlar da çok memnundu
saitkereminannesi02 Feyzaclk Benim fikrim yeterli olacaktır lahana gibi çok sarınca üst üste giydirince bebekler daha sık hastalanıyor diye düşünüyorum
Demet4_4 İnstagramda kaanbebe var 3 tanesi 150 tl ben ordan siparis verdim 3 tane ince 3 tane kalin çok işime yariyo çok güzel ve kaliteli bebegim 1 aylik
Mine16 Feyzaclk Benimde yaz bebeği 3 tane müslin 3 tane penye 2 tane elle örülen ipten baddaniye yapılıyor ya ondan yaptım 1 tane de nohut baddaniye var
Havvaca Feyzaclk Ben nohut battaniye almadım. Annem kadife ipten büyükçe bir battaniye ördü o var. 1 tane hazır triko hediye geldi o var. 1 tane penye battaniye var 1 tane 4 kat müslin var. 4 tane de tek kat müslin battaniyemiz var. Yaz bebeği olacağı için çok almadım. İhtiyaç olursa ileride alırım
Feyzaclk Havvaca anladım 70×70 bende de var fazladan 2 tane ama battaniye gibi kullanılır mı bilmiyorum . Toplamda 3 müslinim var . Biri büyük ikisi 70×70