mylifeAslan Nur_50 oy Hayırlı olsun inşallah bende kordon arkada ise erkek önde ise kız demişlerdi hayırlısı olsun inşallah bizimki 17 18 haftada tam gösterdi 🥰 utangaç
tulay-01 Nur_50 ama kes gözükmedi beta degeri 5000 😔 yarın renklş ultasonda bakılacakmıs bırde duzenlı arttu hep beta nıye böyle oldu anlamadım dıs gebelikte artmaz dıyırlar beta
tulay-01 Nur_50 canım hep olumlu konustun çok tesekkur ederım çok şükür dış gebelik değil keseyı gördu ler 5hafta 4 gün müş😇🙏
Nur_50 mylifeAslan Amin inşallah canım.😃Apartman önünde hamile kedi görmüştüm.Eşime bak şuna ya kedi bile hamile ben hamile değilim demiştim.🤣Meğer o an bende hamileymişim.
Bceylan Nur_50 6+2 🥹 ama 5 haftaya kadar çok sancım kramp oldu tutunmadan dolayı şimdi iyiyim çok şükür
Bceylan Nur_50 teşekkür ederim 5 haftalıkken keseyi gördük Salı günü doktora gidicez kalp atışı için ❤️
Eucar tulay-01 Salı günü benimde görünmemişti kese aynı gün hemen başka hastaneye gittim doktor hemen gördü keseyi 4 haftalık benim ki ultrason cihazı eski olabilir stres yapmayın 😊
tulay-01 Nur_50 ona bakmadılar hıc sadece ultrason o da renklı degıl yarun renklı ultrasona bakacaklar duzenlı beta arttu nıue böyle oldu anlamadım bır kac gun önce cok mutluydum sımdı berbat haldeyim
Seymannee Ay ben de yeni hamişim 5+1 gösteriyor uygulama yarın doktora gidicez inşaallah keseyi görürüz. 2400 dü beta gözükür diyorlar bakalım. Kalp atışını da duysak da rahatlasak valla ben hep stres oluyorum her şeyi düşünüp.
Nur_50 tulay-01 Olumsuz düşünme birde tek hastaneye bağlı kalma başka doktorada gözükmeyi ihmal etme.