Humeyraa23 Nur_50 6+2 de batindan duyduk kalp atışıni yarın tekrar gideceğiz hızlanması lazımmis hızlandı mi diye bakicaz 🥰 toplam dört kere kustum ama bulantım hep var 😊 hamile olmadan önce de herşeyden bulanan ve koku hassasiyeti olan biriydim o yüzden şuan çok zorlanmiyorum ilerleyen süreçte nasıl olacak bakalm 🥰
Pnr_KMRC1 Nur_50 teşekkür ederim cnm seninde hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş 🤲 cinsiyet erkek cnm🫶👼🏻
Nur_50 Pnr_KMRC1 Çok teşekkür ederim hayatım.😃Sağlıcakla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah adı belli mi?
Pnr_KMRC1 Nur_50 adı eşimin babasının ismi olucak eşim küçükken babası vefat etmiş aslında ölmüş birinin ismini yeni bir hayata vermek bana uzaktı ama eşimi kırmamak için kabul ettim ismi MUSTAFA olucak bu sebeple 🤗
YuvarlanamayanPaanda Nur_50 saol canım yok bundan önce kimyasaö yaşadım direk adet görmeden hamile kalmışım o yüzden sat tam belli değil kese 5+3 gözüktü sat a uymadı 15 inde gidecem o zaman duyarım 2 hafta sonra gel dedi bakalımm
Ebru52- 13 haftalığım devlet hastanesi okadar kötü kı daha kalp atışını duymadım var dedi dınletmedı 3aylık hamileyım ultrasonda karnımdan goremıyor doktor sureklı alttan ultrason yaptılar 3kez gittim 3 kez alttan ultrason yaptı özele gıdecegım 🥺