CanveAnnesiCanan Sanırım forumda en önde biziz, bugün nişan geldi ama sancı ağrı hiçbir şey hala yok, mükemmel bir hamilelik geçirdim , oğlumda ben de birbirimizden ayrılamıyoruz sanırım :)) cuma tekrar kontrol var ve hala gelmezse haftaya suni sancı deneyeceğiz
YaseminBatrk CanveAnnesiCanan bende ilk bebegimi 40+2 de Nisan gelmişti suni ile doğurmuştum kendisi gelmek istemedi hanım kızım. Suni ile dogurttuk 😂😂
Skn23 CanveAnnesiCanan nişandan 2 gün sonra sabah suyum geldi sonra o günün gecesine doğum yapmıştım . 17-18 saat sonra flan . Beklemede kalın yakındır 😁
CanveAnnesiCanan YaseminBatrk hiç açılmanız yokken mi suni ile oldu, benim 1 cm dedi pazartesi günü, yumuşamış çatı uygun ama sancı olmadığı için açılma yok, suni sancı nasıl bir deneyimdi ?
YaseminBatrk CanveAnnesiCanan 1-2 cm parmak açıklığı var demişti ama oda sürekli baktığında herhalde 😂 normal sancı bilmiyorum suni sancı aldım iki doğumumda da ama bence son saat dışında kolaydı. Son saattte artık bebek doğmak için çaba sarfedince bizlere de sabırla beklemek düşüyor 🤭 Allah veriyor dayanma gücünü korkma. Normal sancinin hızlandırılmış halı diyordu doktorum suni sancı için.
CanveAnnesiCanan Cerengizem ben bugün lavaboya gittim sadece idrarımı yaparken pıt bir ses geldi bir şey düşmüş gibi oldu benden baktım sümüksü tek parça bir şey,
Cerengizem CanveAnnesiCanan Ayıptır söylemesi idrarımı yaptıktan sonra kurulanırken peçeteye geliyor zaten bazen öyle sümüksü bişeyler o nişan mı oluyor ki 🤔
CanveAnnesiCanan Cerengizem normalde benim de hep olur akıntım ama bu öyle değildi daha koyu meni gibi
YaseminBatrk CanveAnnesiCanan korunmasız ilişki yasadiysaniz içinizdeki kalanlar ertesi gün hatta öbür gün geliyor hala. Onunla karıştırmış olmayın
Cey53 CanveAnnesiCanan erkek. Yarın kontrolüm var henüz 1 cm açılmam ya var ya yokmuş.🥴 Yarın kesin bişey der suni verileceğini söylemişti 41e kadar bir şey olmazsa
YaseminBatrk Cengel nişan gelmesi normal akintin ve eşinin spermleri haricinde pembe kırmızı kahverenfi tonlarında adet lekelenmesi gibi gelen kan. Bunun yoğunluğu azlığı rengi tamamen kişiden kişiye değişiyor. sarı mavi yeşil bunlar enfeksiyonlar grubuna giriyor. Karıştırmayın.