Hatijes38 İyi geceler kızlar nerdeyse 30. Haftama girmek üzereyim ama hala hastane ve dr konusunda kararsızım. Erciyes kartal hastanesi bihter hanım mı yoksa tekdende özlem hanım mı bu drlarda ve hastanelerde doğum yapanınız var mı hangisini önerirsiniz
Minigim38 Hatijes38 şehir hastanesinde Hüseyin Aksoy çok iyi Ben hüma Akif yılmaz doğum yaptım çok memnunum 7 aylik oldu bebeğim hala mesaj atarım cevaplar sagolsun 😊
Yazmelegi_ Hatijes38 medical palace Aynur malikova ya gidiyorum çok seviyorum doktoru tavsiye ederim ha eger o iki hastaneden biri diyorsaniz tekden özlem hanım
YuvarlanamayanPaanda Hatijes38 hüma dinçer sümer şehir hastanesi hatice durmuş yelda özkan mustafa oguz yılmaz
Hatijes38 serife8796 ahmet bey hakkında çok iyi şeyler yazmamışlardı siz o doktorda mı doğum yaptınız
Hatijes38 Minigim38 evet ben de hüseyin beye gidiyorum ara ara takiplerimde ama şehirde doğum yapmaktan emin olamıyorum
Hatijes38 Yazmelegi_ evet aynur hanım da iyi diyorlar ama benim ikiz gebelik olduğu için tedbiren çocuk yoğun bakını küvezi iyi olan bir hastane olsun istiyorum oranın y.bakım kapatıldı ya da kapatılacak diyorlardı en son
ayseetrl Yazmelegi_ bende o doktora gitmeyi düşünüyorum nasıl sence normal doğumu isteyen bir doktor mu
Deletedmom_50 Hatijes38 Ahmet bey gayet iyi bi doktor beni serklaj yaptı ameliyat gayet memnunum yani
Yazmelegi_ ayseetrl evet sezeryan taraftarı değil aksi bir durum olmadigi sürece ben çok seviyorum doktoru
Yazmelegi_ misssevval arkadaşımın annesi orda çalışıyordu o hastanede normal doğumlari hep kesili hic düzgün bir dogum gerçekleştiremiyor demişti ondan dolayı diyorum
misssevval Yazmelegi_ anlıyorum teşekkür ederim, son haftalarimdayim özlem hanım kabul eder mi acaba? Şehir dışından gelicem. Onu tanıyor musunuz
Yazmelegi_ misssevval 2 arkadaşım gitti o yonden biliyorum özlem hanimi ama bence kabul eder bi yorumda görmüştüm birisi şey yazmisti 36.haftada tanıştık ilgilendi yazmisti