Alizee Merhaba kızlar, 14 haftalık hamileyim, yüzüm aşırı sivilcelendi. Dermatolog krem sürmemeyi önerdi bu süreçte. Önere bileceğiniz maske var mı sivilceye karşı? 😐
Tugce_gokalp Alizee sürekli yıka yüzünü cinsiyet ne bu arada bende oğlumda aşırı sivilcelnmştm irin irin içi pislik dolu sivilcelerm çkmştı madelep kullanmştm gçmşti
Aturkk Alizee Bide erkek çocuğu güzellestirir diyorlar benimde erkek yüzüm ergenlikte bile sivilce çıkmamıştı hamileliğimde hep sivilce çıkıyor 🥺🥺 Madecessol krem kullaniyorum iz kalmasın diye
Tugraseda Alizee bende oğluma hamileyim ve bir dönem öyle bir sivilce bastıki yüzümü iri iri acıyan cinsten. Sanki ergenliğe yeni girmiş gibiydim. Ozon sabunuyla yıkadım sabah akşam. Ve hala kullanıyorum o sabunu. Söndü cok sükür sivilcelerim
Alizee Tugce_gokalp benimde erkek. Yüzüm aşırı kötü ya, işe gidiyorum fondöten bile kapatmıyor🙁 doğumdan sonra düzeldi yüzünüz?
Tugce_gokalp Alizee doğuma bile kalmadan Düzeldi canım doğum esnasında keten bir bezle terledğnde yüzünü sil gebelikte oluşan lekeler gidiyor Canım