FDM220 Eveeet tam 14 ay sonra süpriz bir şekilde tekrar burdayım… Şaşkınım ama mutluyum da rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Busraaakbyyb FDM220 hayırlı olsun canım bende oğlum 14 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şu an 24 haftalığız 🫶🏻
FDM220 elif-asil amin inşallah canım.. Sizin çok güzel bir zamanlama olmuş bence 😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
hulya1406 FDM220 kızım 31 aylık olacak ben 33haftalık hamileyim 😀 bende başta hemen alışamamıştım testi yaptım suratım asık eşim ne oldu hamile değil misin dedi sevinemedim hemen 😀 ama veren Rabbime şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
FDM220 hulya1406 amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.. Bende ilk başta bir tuhaf oldum ama bence çok güzel bir duydu içinde can taşımak
Sermec27 FDM220 sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım benim de adet tarihim 27 nisan 29 Mayıs’ta en son bthcg 1592 ydi 3 haziranda kese kontrolm var bakalım hayırlısı olsun inşallah 🥰🤲 hayırlısıyla bir de kızım olur inşallah 🤲
defneemom FDM220 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın🫶 benim en büyük korkum bu 10 yıl çocuk istemiyorum bir daha 😂😂
FDM220 Sermec27 gönlünce olsun inşallah en başta sağlıkla tabi 🙏🌺benimde canım 27 Nisan adet tarihim 30 mayısta gittim betam 1707 çıktı bakalım 2 hafta sonraya gidicem bende kese görünmedi çünkü şimdi.. Bu arada herşeyimiz aynı😊
FDM220 hulya1406 alışıyo ama hemen o duyguya çünkü çok güzel bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
Sermec27 FDM220 rabbim hayırlısını versin inşallah aynen aynı sonu da güzel olur ama 2 3 güne gözükür kese neden o kadar uzun bir süre bekliyorsun ki canım bana doktorum 3 haziranda gel dedi 🥰