ArzuZ Kızlar lokal anestezi mi genel anestezi ile mi sizce kürtaj lokal anestezi ile nasıl oluyor yaptıran tecrübelerini paylaşabilir mi?
ferhpnar ArzuZ bi defa oldum genel anestezi zaten 15 dk sürdü girmem çıkmam uyanmam. Bişey hissetmiyorsunuz
Bbuusra ArzuZ Doktorum genel yaptı. İyi ki de yaptı. Ne ağrı ne de sızı hissetim. Sonrasında da herhangi bir sıkıntı olmadı.
Caterpillar Lokal anestezi yapıyorlar mı ki yani bende 2 kere oldum hep geneldi. Bir de zaten psikolojik olarak etkiler lokal olsa genel olun derim
ArzuZ Caterpillar yapıyorlarmış doktorum lokal yapalım o bölgeyi uyuşturalım sadece dedi ama öyle yaptırabileceğimi sanmıyorum
Beyaz0172 ArzuZ üç ay önce oldum lokal olacaktım ama genel oldum vazgeçtim iyiki de öyle oldu çok kısa sürüyor zaten benim için uyuduğum halde travma oldu uyanık olsam daha kötü olurdum
AlnSura ArzuZ kürtaj mı oldunuz anestezı bende yarın sabah olcam vajınada kanama varmıs temızlenmeaı gerekıyomus 6+2
ArzuZ AlnSura bu benim ikinci kürtajım malesef ilkini genel anesteziyle oldum bunda doktorum lokal istedi bende uyanıkken sanmıyorum olabileceğini
AlnSura ArzuZ nasıl anladınız durdugnu k.bakmayn cok soru soryrm benımde kafam cok dolu bı yandan kanama bıyandan anestezı olcam 2. Gebelık acıkcası tedırgnm
ArzuZ AlnSura önemli değil kafanızdaki soruları sorun ki rahatlayın ultrason kontrollerinde anlaşıldı kesem de gelişmedi bugün gittiğimde kesem de bozulmalar oluştuğunu söyledi bir iki güne kanamam başlayacağını söyledi
AlnSura ArzuZ benımde kese normal alltan kalp atısını duyduk ama kanamayı anestezı ıle temızlıcekmıs doktorum dıger kese de bı sıkıntı olmck bende anestezı olmak ıstemyrm napcam blmyrm