Ipek_2017 Ben yeni memur oldum ve ücretli izne ayrıldım. Şimdi 15 in de mi yatacak maaş. Yoksa doğumdan sonra mı yatıyor ? Bilginiz var mı 🙏🏻
Totanseyma Ipek_2017 benim bildiğim işyerin raporu aylık olarak işlerse aylık maaş gibi alıyorsun ama toplu işlerse 2 kerede toplu bişekilde alıyorsun
Bebiskosuu Ipek_2017 hayır ya memuriyete imza ile başladıysanız 15inde yatar hatta ilk maaş 1.5 yatıyor başladığınız güne göre
Aytacbusra 2019 da doğum iznine ayrıldığımda her ayın 15inde maaşım yatıyordu arkadaş neye göre doğumdan sonra demiş ben anlayamadım açıkçası 🙃
Ipek_2017 Aytacbusra ayy ciddi mi vallaha bir de başka şehre atandım. Ev tuttum . Herşeyi maaşa göre ayarladık. Allah razı olsun içimi rahatlattınız
Goksu2023 Aytacbusra valla kendime göre dedim kusura bakmayın memuriyetle özel sektörü karıştırdım bizim(özel) sağlıklı doğum olursa anca öyle doğum sonrası para alıyoruz
Ipek_2017 Bebiskosuu evet sözleşme imzaladım. Sonra ücretli izne ayrıldım raporumu verip 🙏🏻 çok sağolun
Ipek_2017 Serap-asel doğum sonrası yatıyor diyince arkadaş. Benim de pek bilgim olmadığı için . Sağolun içim rahatladı
Busra__06 aydaaa merhaba kuruma bildirmeye gerek yok değil mi her ay maaşımı almak istiyorum diye bende her ayın 15 inde yatıldığını biliyordum ama aklım karıştı
aydaaa Busra__06 hayır öyle bir şey bildirmeye gerek yok. Doktorunuzdan gerekli olan izne ayrılış raporunuz dışında bir şey bildirmeniz gerekmiyor