YuvarlanamayanPaanda Kızlar dünden beri Randevular hepsi açık 15 günlük randevu açmış tüm dr ler haberi olmayan varsa bekleyen falan ♥️
Kader5138 YuvarlanamayanPaanda ayy çok sağolun sayenizde aldım hemen doktora kaç gündür randevu bulamıyordum tüm doktorlara var galiba
YuvarlanamayanPaanda Kader5138 Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin görünce hemen paylaşmak istedim ♥️
YuvarlanamayanPaanda Sevval0308 Allah razı olsun canım çok yogunluk oldugunu biliyorum fırsat varken paylaşıp bilgilendirmek bence çok güzel🥰♥️♥️
Kader5138 YuvarlanamayanPaanda haftaya hem sonuç göstermeye hemde cinsiyet için gidicem hayırlısıyla inşallah 14+4 olucak söyler ins
Sevval0308 YuvarlanamayanPaanda çok.iyi etmişsiniz büyük sehirlerde randevu bulmak çok zor oluyordur eminim ki
YuvarlanamayanPaanda Nrdntsnn bunu bilmiyordum her gün takip ediyordum yeni başladım o yüzden nasıl oldugundan haberim yokru saol kuzum
Nrdntsnn Ben teşekkür ederim ❤️ çünkü doktor çalışma günleri her ayın başında yenileniyor o yüzden bütün doktorlara randevu açılıyor