Merhaba kızlar bu konuda fikrinizi ihtiyacım var. Bugün 38+1 haftalık olarak kontrolüm üzerine hastaneye gittim. Tabi çatı muayenesi de olacaktım ilk defa .. özele gidiyorum doktorum bana haftaya çatı yapalım dedi bende siz nasıl uygun görürseniz dedim tabi eşim kızdı hafta hafta atıyor olsaydın vs diye birbirimize girdik kayinvalidemde yanımizdaydi tabi moralim bozuldu ben geri dönüp muayene olmak istediğimi söyledim. Bakti etti tabi sızladı o ara baya öteye götürdü elini.. giriş kısmım sızlıyordu giriş kısmın dar ve sende septum var dedi ilk defa duyuyorum tabi o ne dedim vajinananda perde var bu ilişki yasarkende ağrı yapmadi mi dedi yapıyordu ama bilmiyordum dedim bir arkadaşına da baktırdi oda septum var alınması lazım yoksa ilerde de ağrı yapar dedi normal doğum da yapılsa çok kanaman olur zaten zorda olur dedi bebek kilosu 3,5 olursa zor olur sezaryenle ikisini hallederiz dedi ve ben normal doğum istiyordum haftaya bidaha bakicam olmazsa sezaryen için gün vericem dedi tabi bisey diyemedim çıkınca üzüldüm ağladım esimde çok normal karşıladı ne ağlıyorsun ne var bilmem ne daha da sinir etti beni dengesizdir arada böyle tartıştık şuan konuşmuyorum yarın bide başka doktora göstericem emin olmak için.. sizinde böyle başınıza gelen var mı lütfen yardımcı olun 🙏