Seymaemre Dün gece cok stresli bi gece geçirdim ağlamalı üzülmeli sabah 9 da karnımda bi ağrıyla uyandım uzun süre wc’de geçirdim sürekli sekilde ve bi gidip bi gelen şekilde ağrı . Öğlen 12 gibide istifra ettim üşütmüş olabileceğimi düşünüyorum başına gelen varmı :(? Hastaneye gide gelede her seye utandım artık annemler üşütmüşsündür diyo 19 haftalık hamileyim buarada 😔
Mum56 Seymaemre ıhlamur iç ayaklarını uzat dinlen üzülmene her ne sebep olan şey varsa kafandan at o düşüncelerı bebegıne odaklan bolca ayet oku dinle zikir çek meyve ye hani sana ne fayda ederse onu yap
BuseBasderici Seymaemre canım benim kanamam lekelenmen olmadığı sürece korkma bence. Stresin bebeğe ve vücuduna yansımış olabilir. Eğer karın ağrın rahatsız edecek derece de şiddetlenirse acile görünmeni tavsiye ederim
Esomami Seymaemre yani usutmuste olabilirsin ama 2gun devam eden isham mide bulantisi erken gebelik riskide olabilir kuzenim oyle olmustu yarinda gecmezse gt usutmus bile olsan serum takilir en azindan iylesirsin
Seymaemre BuseBasderici kanamam lekelenmem yok acile gidegelede su yolu yaptım bildiğin o yüZden beklıyorum dilerim ki sabaha geçer:(