Yasam-23 Çok sık sancım car nts ye girdim eve altan baktı 2 cm açıklık var eve git onda gel dedi yardım edin ne yapmalıyım
Tugraninannesi Yasam-23 banyoya gir güzelce sıcak suyla duşunu al suda bekle Biraz herşeyin tamamen hazır mı son kontrollerini yap vücut temizliğin fln eksikse onları tamamla sancın sıklaşınca doktora gidersin
Mttt Yasam-23 Eve niye gönderiyorlar ki yatış yaptırsalardı en azında hastanedeki odanda duş alırdın sıcak falan
Oznurckr Yasam-23 napıcan ı söylemiş işte bebeğim,eve gidip 10 da cantanı bavulunu hazırlayıp geliceksin panik niye yapıyosun
Bircicekanne Yasam-23 ilk doğumunuzsa biraz uzun olacak bir süreç olduğu için evw göndermişlerdir eve gidin dinlenin uyuyabilirseniz uyuyun eşiniz size masaj yapabilir enerjinizi tüketmeyin zamanı yaklaşınca sancılar çoğalacak zaten o zaman gidersiniz hastaneye
nikoland Onda gitme sancın sıklaşınca git şuan direk suniyi bağlıycaklar anlamıyorum bu doktorları bazen açılman ikiyse iki ben gittiğimde beşti belki hissetmeden bikaç gün sürüp daha çok açılmayla gideceksin insan ilk doğumu olunca bilmiyo herşeyi suyun gelmiş olsa bebek mikrop kapabilir suyun bitebilir falan tamamda açılma iki akşam gel ne 🤷🏻♀️
Yasam-23 Sıcak duş çok iyi geliyor acaba çok kalmak bir şey yapar mı sancılarım çok sık geliyor anlamıyorum
yesilkahve Yasam-23 sıcak bir duşa gir, yapabilirsen squat yapmaya çalış. Hatta istersen eşinden yardım al tutsun seni otur kalk. Çömel öyle dur. Yemek ye aç gitme, sancın kaç dakikada bir? Eğer hastane yakınsa beş dakikada bire düşünce git bence,