zeyneepppsultannn Bir haftadır falan tansiyonum bir anda düşüyor sanki elim ayağım boşalıyor başım dönüyor hemen bi yere oturmam gerekiyor bayılacak gibi oluyorum ne yapmam lazım
Aysenuur6116 zeyneepppsultannn kac haftaliksiniz? 14+6 haftmdaym benimde son zamanlar oluyor. Sık sık az az yemeye özen göster uzun sure ac kalma iyi geliyor
Kocburcuu zeyneepppsultannn aynı durumu gün içerisinde defalarca yaşıyorum bende ama bunu progestan a baglıyorum .. içtigim an başlıyor
zeyneepppsultannn Aysenuur6116 18 haftalığım bende hiç olmazdı bulantı ilacını bugün içmedim yavaş yavaş bırakmayı deniyim diye bulantı artı el ayak boşalması baş dönmesi çok kötü oldum zor uzandım
irem_19 zeyneepppsultannn ilk aylarda çok oluyordu. Defalarca bayıldım. Tuzlu ye . Ac kalma. Son haftamdayim nadiren oluyor artık
zeyneepppsultannn irem_19 galiba biraz açlıktan oldu sofrayı hazırlayacaktım bulantı baş dönmesi el ayak boşalması gibi oldu zor uzandım Allah’tan eşim geldi o sırada kolonyayı zor aldım ama korktum biraz da🥺
Esxra Aynisi kuzenimde oldu doktora gitti d vitamini eksikligi cikti. D vitamini eksikligi tansiyon ve bas dönmesine yol aciyormus
zeyneepppsultannn Esxra bugün daha içmemiştim vitaminleri zaten düşüklük de var yemekten sonra hemen içeyim inşaAllah
AsELinAnneSi__ zeyneepppsultannn 14+1 im bende son zamanlarda çok yasiyorum bayılma raddesine geldim biraz dinlenip tuzlu ayran içmek iyi geliyor normalmis doktorum öyle söyledi yüksek olması sakincaliymis 🐣🌼
zeyneepppsultannn AsELinAnneSi__ ben yeni yaşayınca doktoruma sormadım bende yüksek olması sakıncalı diye duydum ama yine de tedirgin oldum
zeyneepppsultannn dilay_06 öyle mi acile mi gitmeliyim yoksa kendi doktoruma mı benim ki açlıktan olmuş galiba buraya yazdıktan sonra eşim sofrayı hazırladı yemeği yedim şimdi eski halime geri döndüm elhamdülillah