Ruhsuz Kızlar 3 gündür çok kötüyüm midem aşırı şiş hiçbir şey yiyemiyorum da var mı bu durumda olan ,maden suyu limonlu su herşey denedim ama aynı kötüyüm var mı oneriniz ??
Zeynep1601 Ruhsuz bı adımı soyadimi yazmamışsiniz 😂 bende köşede bekliyim belki birşeyler öğrenirim 🙄🙂bizde 27+5 iz son bikac haftadır böyle hele gazdan dolayı eşimden utanıyorum artık 😂
Ayglemel Ruhsuz 18 haftalığım benımde aynı şekilde 2 gündür hatta korktum kasıklarada vurunca başka bişi mi diye gaz olduğunu anladım sanırım hu haftalar da normalmış…
Goksu2023 Ruhsuz bana duphalac diye şurup iyi geldi o da 2 gün sadece 3.gün yine aynı şikayetler olmaya başladı sonra magnorm vardı magnezyum suda eritilip içilen aç karna o içildi mi ishal yapıyormuş bugün onu denedim aç karna eritip içtim sonra kahvaltımı yaptım üstüne de bi duphalac şurup içtim cidden etkisini gördüm rahatladım 4 kere WC ye çıktım
Ruhsuz Zeynep1601 geçmiş olsun ,kusma ishal var mıydı sizde ben de 2 gün kusma olsu aşırı şekilde ishal halen devam ediyor
Zeynep1601 Ruhsuz kusma yok bunaltı var ishal var arada düzelir gibi oluyor sonra yine tekrar ediyo randevumj erken aldım Dr sormak için
Sevalinkaa Susu_09 bağırsak floranız bozulmuş olabilir kefir için probiyotik yoğurt yiyin mümkün olduğunca
Ruhsuz Sevalinkaa yoğurtta çok gaz yapıyor bilemedim ne yapacağım neden bozulur bağırsak florası acaba bilginiz var mı
Ruhsuz Susu_09 ev yoğurdu da yiyorum laktozsuz süt de içiyorum ama anlamadım ,afedersiniz gazimi çıkarsam rahatliycam belki ama çıkaramıyorum malesef