Mushaf Kızlar 15 haftalık hamileyim imom kullanıyorum ama ne zaman içsem yarım saat bir saat sonra kusma yapıyor aynı durumu yaşayan varmı birde bebege gidiyomudur vitamin içmekte istemiyorum çok kötü kokuyor 🥴🥴
Pnr_KMRC1 Mushaf gece içip yat cnm o zaman miğde bulantısı yapmıyor ama ben imomu feğişip ocean mumy e geçmiştim gece içiyorum
Ebus2045 Mushaf bende imom kullanıyordum bende mide bulantısı falanda yapmadı ama doktor vitamin kullanma zeytin,ceviz,kadar,muz,balık,süt,et ye dedi bıraktırdı anlamadım valla 1 haftadır kullanmıyorum 21 haftalık hamileym
Ebus2045 Evrem990 doktor kullanma dedi canım zeytin ceviz vs ye onlar doğal vitaminler dedi ama içimde çok sinmiyor bidahaki kontrolde tekrar sorucam
Evrem990 Ebus2045 banada aynisini dedi ama benim doktorum dgildi aslında şöyle oldu benim doktorum hastaneden ayrildi gitti bende başka doktor arayişin girdim bi doktor buldum ona devm etmek istedim banada vitamin kulanma yediklerinden al vitamin dedi.sadce demir ilaci al dedi.sonra o doktora başlamama karari aldik ama böyle dedi diye degil içimede sinmemişti hem bu dedigi hemde başka şeyler neyse başka doktra basladik oda gebeeliginin sonuna kadar al dedi yani bence alinmasi gerekiyor