Bizimasalimiz Kızlar İyi akşamlar 15 haftalık gebeyim. Belim ağrıyor Normal mi sizce. Yardımcı olun içimi rahatlatın🥹
Yurda_164233_ Bizimasalimiz normal bende 25 haftalığım benimde belim dürekli ağrıyor ama magnezyum eksikliğinden olurmuş ilaç kullanıyorım dokroruna sor bence birde
lovecanim Bizimasalimiz 26 haftalıgim yattigm yerden kalkamaz hale geliyor o dende ağrı yapıyor kalktıktan sonra 1 2dk eğik yürüyorm. Doktora dün gittim söyledim fıtık falan varmı dedi bilmiyorum dedm bacağı inen ağrın varmı dedi yürüyünce oluyor bazen dedim fıtık olabilir dedi senin kalp damara yönlendirme yapti bir hastası da böyleymiş ufak bi operasyon ile iyi olmuş gbi git dedi randevu düşürünce gidicem bi bakalım neymiş fıtık değilse zaten hamilelikten dir.🥴
Glyszr09 Bizimasalimiz Vücudunda değişiklikler oluyor kasıklara vurmuyorsa normal canım benim de 20. Haftaya kadar ağrıdı çok şükür 1 haftadır iyiyim beline destek yap oturup kalkarken yattığında
semrap ayni haftadayiz benim de belim cok agriyor gecen dr soyledm prgestana baslayalim dedi ama ilac alacak kadar agrimyor. basta cok kullandm zaten suan arada bi killanyorm cok kullanmyorm ama kime sorsam normal diyor
Bizimasalimiz Bende normal dir diye tahmin ediyorum ama. Bi yandan da erken mi acaba daha küçük bebek diyorum
semrap Bizimasalimiz cinsiyeti neydi sizin bizim burdakiz bebekleri karin agridi erkek de bel agrisi yapar derler dogruluk payi nedir bilmem 🤣