Maras46konya-00 Haftaya girecem 50 nin üstüne çıkamıyorum başlarda 48 49 du şu an sadece 50 kiloyum 20 haftalıgım normal mi acaba bu bebek zayıf olur mu? 🤦♀️
M-Y2020 Maras46konya-00 ben 27 ye kadar 2 kilo anca aldım toplamda 10 kilo bebeğim.4 kilo.dogdu kilo almanıza bakmayın sağlıklı beslenin
tubimom Maras46konya-00 genelde son aylarda kilo alınıyor bende şu an 29. Haftadayim 57 kiloyum alırsınız daha son üç dört haftada aldım
Tugraseda Maras46konya-00 22+4üm ben sadece 3 kilo aldım. Oğlum 1 hafta ileride boy kilo olarak. Gayet normal bu haftalarda başlıyo kilo alımı
Zeyneppp96 Maras46konya-00 35. Hafta 1.5 - 2 kilo arası aldım çocuk 2400 gram. Doktorum çocuk sağlıklı ilerliyor problem yok dedi siz de çok takmayın sadece çocuğun sağlığını sorun. He şöyle bir şey dedi çok iri bir çocuk beklemeyin dedi. Yani çocuğun anası babası iri yarı değil ki çocuk iri olsun diye düşündüm ben. Ama 3 kilo civarı doğar dedi o yüzden problem yok. Çok takmayın size sağlıksız mısın diyenler olacak lafları ağzına tıkayın kafanızı yormayın.
Maras46konya-00 M-Y2020 hmm ben bebeğin kilosunu daha bilmiyorum sadece cinsiyet ve iyi olduğunu biliyorum pazartesi kontrole 21 haziran da detaylı ultrason gideceğim inşallah 🤲 bende dedim acaba ben almıyorum bebek de mi öyle oluyor
Maras46konya-00 tubimom hım anladım bende alamıyorum acaba bebek de mi alamıyor diye düşünüyorum 🤦♀️
Nmt01- Ben 31. Haftama kadar 3 kilo aldım şuan 33.haftsma giricem 1 kilo daha almışım toplsmda r kilo ve bebek en son 2 kiloydu benim bulantim hala devam ediyor ama doktor az kilo almak daha iyi dedi bebek aliyorsa sizin almamanız sorun değil
Maras46konya-00 tubimom vala bebeğin kilosunu hiç bilmiyorum 21. Haftaya girecem bu zamana kadar gittiğim doktorlar demedi 21 haziran detaylı ultrason girecem
tubimom Maras46konya-00 evet her gidişimde alıyordum bunda değişmiş baktım vermiyorlar ordan kismislar 😀
tubimom Maras46konya-00 çok pahalı ya valla gidilmiyor bide ev kredisi fln çekince böyle idare ediyoruz
Zeyneppp96 Maras46konya-00 evet her gittiğinizde mutlaka sorun kilosunu boyunu normal derse problem olmaz 😊
Maras46konya-00 tubimom vala öyle mecbur kalıyorum devlete birkaç kere gittim doğru düzgün ilgilenmediler üç farklı doktora gittim birde dört beş kişi alınca işte zor oluyor 🤦♀️