Tuubath Skn23 şirketin muhasebecisi benim zaten :) mali müşavirim ile görüştüm görselini attım daha da bir şey yapmadım izne ayrılınca diğerini atarsın dedi. Eğer sonuna kadar çalışayım derseniz 37+0 dan sonra istesenizde çalışamazsınız sistem otomatik rapor veriyormuş
Skn23 Tuubath şimdi ben tekrar herhangi Bi rapor falan alacak mıyım doğumdan sonra bu kadar mıydı direk sürem dolduğunda normal devam mı edicek
CeydaST EsiraK benim yakın zamanda doğum yapan arkadaşım var. Çalışabilir raporunda zaten şu zamana kadar çalışabilir diye yazıyor tekrar rapor almıyoruz çalışamaz diye dedi. O almamış ben de almadım
gozkarag Skn23 normalde hastane sgkya gönderiyo sadece ama benim işyerim istedi o yüzden ben hastane sekreterinden rica ettim bana da attı iş yerime de attım raporu
gozkarag 1trimester öyle ama bu seferde doğumdan sonra çocukla vakit az kalıyo ben o yüzden 37de zorunlu raporla alıcam ne kadar benişle uzun vakit geçerse o kadar iyi
Tuubath H_a03 ben sormadan kendisi çalışıyorsanız rapor alabilirsiniz. İsterseniz raporu verelim dedi. Analık raporu olduğu için herhangi bir bilgi isteyeceklerini zannetmiyorum.
Skn23 1trimester maaş artmasına denk gelmeyeceğim büyük ihtimal çünkü temmuzda doğumum . Artış ta temmuza denk gelse bana pek bi faydası olmaz diye aldım raporu
H_a03 Tuubath analık raporu diye mi geçiyor birde hangi mesleği yaptığımız yazıyor mu bu rapor da sizi de yoruyorum ama kusura bakmayın
Tuubath H_a03 Estağfurallah hayır meslek yazmaz Vaka gebelik, rapor tipi doğum öncesi veya sonrası yazar tarihler yazar daha önce tek parça demiştim öyle değilmiş 2 parça olarak oluyor Fotoğraf ekleyemedim raporu atabilmek için
ElaytA Skn23 Allah izin verirse 37 de almayı düşünüyorum. Biz de haftaya cumartesi 32+0 olucaz. Tam 32 de almak gerekiyormus