Beybiacar Lagerthha şuan orda değilim ama orda doğup büyüdüm aklında sorular varsa sorabilirsin bana canım
Lagerthha Hmnn bu sene oraya gidicez gitmeden ev bulmak zorunda kalıcaz ilanlar hep veysel karaniden çok uzak olurmu oralar
Lagerthha Beybiacar ev bulmamız gerekecek ilanlar hep veysel karanide var oralar uzakmı olur merkeze gelişmedi heniz oralar diyorlar
Hmnn Lagerthha uzak oralar merkezde balon Bahçelievler kooperatif Yenimahalle buralar merkezi. Veyselkarani uzak arabanız varsa sorun olmaz ama akşamları dolaşmak isterseniz yine o dediğim ilk mahalleler daha iyi
Beybiacar Lagerthha baya uzak olacak ama oraya gidip bakıp tutmanız daha iyi olacak bir sürü kişi evi ilana koymadan kiralıyor öğretmen evinde konaklarsınız
Hmnn Lagerthha ben Bahçelievler mahallesinde hastahaneye yakın oturuyorum tam merkezi yer. Etrafımda ilan görürsem buraya yazarım bende ama emlakçılarda oluyor genelde burada internete az koyuyorlar
Lagerthha Hmnn meslekten dolayımı ordasınız oralımısınız depremden geliyoruz yüksek kat oturmak istemiyoruz
Hmnn Lagerthha meslekten dolayı buradayız. Ara kat bakın zaten üst kastlar ekstra sıcak oluyor zaten epey sıcak bir memleket