Daisy0000 PrensinibekleyenAnnee İlk başlarda hafta erken olunca net bisekilde kız yada erkek demiyor 🤣 Bana da öyle yaptı pipisini açıp e görüyorsunuz,işte ben ne diyim dedi ,hani insan duymak istiyor😁 Bana 14 te dedi bunu. Şaşmadı,oğlum oluyor.. Cok tecrübeli bilgili bi doktor bence sizinkini de doğru bilmiştir..Allah gönlünüze göre versin inşallah
PrensinibekleyenAnnee Daisy0000 ayy canım inşallah ya bende acaba değişir mi dedim direk kız demedi ama inşallah kız olur diyince bacak arasını gösterdi Allah gönlüne göre verdi dedi çok sevindim . İnşallah değişmez banada çok bilgili bı doktor geldi emin gibi gösterdi ama
PrensinibekleyenAnnee Daisy0000 canım sana bişey daha sorucam senide rahatsız ediyorum kusura bakma ikili tarama testinde hoca kağıtta burun kemiği vardı isaretlememis ama burnu var acaba sen yaptirdigindada isaretlemedimi hatirliyomusun ya sonucu yanlıs çıkmaz mı 
Daisy0000 PrensinibekleyenAnnee Benimde işaretlememişti canım. Bir sorun görse direk söyler için rahat olsun.Bu arada rahatsız olmam istediğin zaman yazabilirsin sorun yok🌺
PrensinibekleyenAnnee Daisy0000 canım nasıl çıktı sonucun peki var mı resmi çok teşekkürler iyi ki karşıma cıktın Rabbim sağlıklıla evladını kucaklamayı nasip etsin 🌸
crazymommy Daisy0000 Senin sonucun nası çıktı canısı burun kemiği etkilemiş mi merak ettim kombine risk kaç yazıyordu
crazymommy Daisy0000 Gayet güzel çıkmış sonucun etkilememiş demekki burnun yazılmaması. Şehir hastanesinde yazıyolar 😇
Daisy0000 Ben bütün testleri yaptırdım 3lü ve detaylıda da cok şükür bir problem çıkmadı ,2-3luyu Yenimahalle devlette,detaylıyı Ankara Üniversitesi Cebeci Tıp Fakültesinde yaptırdım
Daisy0000 PrensinibekleyenAnnee Evet canım sonuç öğrenmeye gittiğimde sonucu söyleyip,sonuç çıktısını veriyor 🌺