shryldz27 Kızlar son bir ay içerisinde Gaziantep’teki özel hastanelerden herhangi birinde doğum yapan var mı önerebileceğiniz
Minnakkurabiyeveannesi27 shryldz27 İlk doğumum da yaşam hastanesini Şahin Korkmaz i tercih ettim şuan ikinci gebeliğim yine Şahin Hocayla devam ediyorum büyük bebeğim daha 15 aylık gayet ilgili ve işini temiz yapan bir doktor
shryldz27 shryldz27 Minnakkurabiyeveannesi27 evet bende aradım da şimdi 500 dediler peki doğum ne kadar onu biliyormusunuz doktorunuz birşey dedi mi fiyat için
Minnakkurabiyeveannesi27 shryldz27 daha az önce randevu aldım kuzum cuma günü için 500 TL geçen ay 450 ydi normalde buay zam gelmiş
Minnakkurabiyeveannesi27 shryldz27 Henüz doğuma çok var kuzum o yüzden bir fiyat vermezler diye düşünüyorum Aralık başı doğumum ama yine de gittiğimde soracağım doktoruma
shryldz27 Minnakkurabiyeveannesi27 size zahmet benim içinde sorarsanız çok Sevinirim benim doğuma çok az kaldı da😊
Minnakkurabiyeveannesi27 shryldz27 İlk doğum mu peki sizin neden bu zamana kadar sabit bir doktora gitmediiniz özel değilse tabiki Bu arada tabiki de sorarım inşallah siz bana yine hatirlatirmisiniz cuma günü saat 10 da randevum var
shryldz27 Minnakkurabiyeveannesi27 Biz normalden Gaziantep de oturmuyoruz Hatay da oturuyoruz ordaydi doktorum maalesef deprem olunca buraya gelmek zorunda kalınca da herşey alty üst oldu
Minnakkurabiyeveannesi27 shryldz27 Çok com gecmis olsun o acıyı hepimiz iliklerimize kadar yaşadık inanın ki rabbim hdpimizin yar ve yardimcisi olsun hâlâ atlattık sayilmaz hâlâ piskolojikmen çökük durumdayız ama yinede çok şükür halimize Ben sizin için soracağım inşallah