tazemommyy Seh999 biz evlenirken yoktu ama bebek düşünmeye başlayınca yaptırdık bizim hızlı çıktı sonuç 2 ay kadar
aleeyllz12 Seh999 bende evlenirken nikah işlemleri için yaptırmıştım Ocak ayında sonuçlanmış. Zaten babadan alıyorlar baba taşıyıcı ise sonra anneden alıyorlar.
Dileksue Evet evlenirken yaptırmıştık 2 ayda çıktı sonuç negatif eğer pozitifse kadından alıyorlarmış
Kubracns Dileksue ya bizde geçen yıl evlenirken sağlık Ocağı dan eşimden sma testi almışlardı ama o ara evlilik düğündü derken sonuçları almadık e nabızda ne diye geçiyor sonuçlara nasıl bakabilirim
Feslo Hamilelik öncesi eşim aile hekimine gidip kan vermişti test için. Eğer erkek taşıyıcı çıkarsa kadına test yapılıyormuş. 2 3 ay sonra sonucu çıktı negatifti ben o yüzden hiç yaptırmadım.
myangelson Seh999 bir evlat kaybimizdan sonra hamilelik 2 sene yasaktı bu süre içinde yapalım dedik eşim subatti sanırım sağlık ocağına verdi hala sonuç çıksın diye bekliyoruz 🥴 2 ayda çıkar demişti ama fazla tahlil var galiba 🤷🏻♀️
Kubracns Seh999 çok şükür saptanmadı yazıyor böyle bi tehlikemiz yoktur herhalde demi çok korkuyorum bu zamanda hastalıklar çok arttı Allahım inşallah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıklı bi şekilde