Fenciiii Merhabalar biz bugün 9+1 olduk doktoruma 5 haftalık gittim 6+3 te gittim birde iki gün önce 8+6 olduğumuz gün doktor randevumuz vardı etrafımda ki kitaplarda videolarda hamile arkadaşlarımın doktorları boyu kilosu nabzı şurası başı falan diye ultrasonda bilgi vermişler ben her gittiğimde kalp atışı güzel diyip benim kilomu ölçüp gönderiyor ben mi aceleci davranıyorum 8+6 da başka hiç bilgi verilmez mi sizin nasıldı ?ne kilo ne nabzını hiç bişey bilmiyorum ?
Ebru_20 Fenciiii daha küçük olduğu için kilo falan söylemiyorlar ama ilerleyen haftalarda boyu kilosu baş çevresi karın çevresi bacak boyu kol boyu hepsini söyleyecek
[silindi] Fenciiii ben de 9+2 🥹👋🏻 Hazır sizi yakalamışken sorayım, ben 6 haftalıkken en son doktora gittim ya, doktora ne sıklıkta gitmek gerekiyor hiç bilgim yok. Siz yeni gitmişsiniz, çağırdığı için mi gittiniz yoksa genel kontrol mü🌸
minikmucizeemaak Fenciiii O haftalar da benim de öyleydi Sanırım ya 10 yada 11 haftadan itibaren başladı eli kolu vs diye zaten 3 haftada bir gidiyorum ilk defa bugün 12+1 de daha detaylı gösterdi doktorum 2 li tarama vardı
Hilalilkan Haftanız daha küçük benimde o zamanlar tabiki kesenin çapına ve kalp atışına bakıyorlar ilerleyen zamanlar da diğer bilgileri de verirler
Fenciiii Hilalilkan Arkadaşlarımdan bu haftalarda kilosu nabzı başı falan duyunca acaba ilgisiz mi dedim tedirgin oldum anladım olabilir biraz daha bekleyeyim teşekkür ederim
Tugraninannesi Fenciiii daha çok minnakmış ilerleyen zamanlar da kilosunu vs herşeyini detaylı söyleyecek şu an önemli olan kalp atışı sağlıklı mı bebek ultrason da haftasına göre normal mi buna bakılır
Ebru_20 Fenciiii doktordan doktora değişiyor ama 10 cu hafta en erken 12 de falan söylüyor kimisi kimisi de biraz daha büyümesini 14 16 falan yani bu senin doktoruna kalmış bir şey canım
Ebru_20 Fenciiii ben 12ci haftada ikili tarama yaptırmıştım ilk o zaman hem cinsiyetini hem boyunu hem kilosunu öğrenmiştim
Ebru_20 [silindi] doktorunuz kaç hafta verdi size kaç hafta sonra gel dedi kimisi 2 haftada bir kimisi de 3 haftada bir çağırıyor
mhmtsmy [silindi] ben de en son 6+0 da gittim dr ayda 1 gel dedi ama bana çok uzun geliyor🥹elim de olsa usg cihazı alırım eve😅
Fenciiii Ebru_20 ay beni de 20 gün sonra ikiyi teste çağırdı cinsiyet de belli olur mu ? Bide bilmediğimden soruyorum ikili testte kan veriliyor sadece değil mi ultrason da var mı ?
[silindi] Ebru_20 hiçbir şey söylemedi sağolsun. Sizin doktorunuz yine daha iyiymiş😁 bizi hiç çağırmadı.
Ebru_20 Fenciiii doktor ilk ultrason ile bakıyor burnuna ense kalınlığına daha sonra kan veriyorsun sonuç geç çıkıyor kimisi erken çıkıyor Vala benim doktorum ikili taramaya 12 ci haftada yaptı canım kemik yapısını inceledi erkek dedi 14 cü haftada kesin erkek dedi