Elif2424 DRU maşallah ne kadar güzel kilo almış bebişiniz neler yiyosunuz çoğunlukla 😊bende 24.haftadayım 790 gr
DRU Elif2424 inanın öyle düzenli yemek yiyen düzenli ara öğün yapan biride değilim son 10 gündür meyve çok yiyorum
_Ceyda_ gozkarag 35+4 geç döllenme oldugu için 2 hafta gerlik ckıyor hep . 2284gr benimki de 44cm . Minyon bir bebiş ve doktor 38de yatıs yaptıracagını söyledi 🤦♀️🥹
Mutluemos DRU oy maşaAllah ben onun götünü yiyem 🌸❣️ şimdi ne kadar güzel pamuk pamuk elleri vardır Rabbim size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah
Tugraseda DRU en son 19. Haftada gttim 350 gr 23 cmdi 2 hafta sonra kontrolüm var 24 haftalık oluyorum bakalım büyümüş mü minik kedim🤍
Mutluemos Tugraseda minik kedi mi 🥺🥰❣️ yaaaa ne kadar hoş Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Tugraseda Mutluemos yavru kedilerin suratında bi hoşluk vardır yaa şöyleee bebek gibi 🥹 amin cümlemiz sağlıkla kavusalım inşallah bebeklerimize
Mirmirlokum DRU 36. Hafta 2600 kilo alımı durdu doğmak için çok çabalıyo ciğer geliştirici vuruldu dayanırsa 1 haftaya sezaryen 🥺