Tugbazdmr Haftamızdayız tecrübeli anneler giysi alışverişimiz ufak ufak bitti. Bir aya kalmaz kıyafetleri de yıkamayı düşünüyorum ama hala deterjan bulamadım. Kesinlikle temiz içerikli olsun istiyorum fiyatı mühim değil. Bilindik markalar ile ilgili pek iyi şeyler duymadım açıkçası kafam iyice karıştı
babysevgi Tugbazdmr frocsh bioorganik doğayada atılabilen çözünebilen deniz canlılarına zarar vermeyen deterjan . Ben onu kullanıyorm
tunasmom Tugbazdmr Siveno, Just Green, Green Clean, Ecos3, Minoris, İncia, Dalan granül sabun içeriği temiz bunların canım ben Siveno aldım 🙂
Gizzgzz Tugbazdmr 5 6 marka var siveno minoris ecowell Green clean ben minoris kullanıyorum komple set aldım şampuanı dan bineron temizleyicisine leke çıkarıcısı a kadar çok memnunum
Dilek1903 Bende 34+4 yim bugün ilk yıkamasını yaptım kıyafetlerin baby me sıvı deterjan aldım kuzenimin yönlendirmesi ile onun bebiş 5 aylık o da ilk günden beri onu kullanıyor memnun bende ilk yıkamadan memnunum
Tugbazdmr tunasmom evet evet bir kaçını duymuştum temiz İçerikli diye seçenek çok olunca kafası karışıyor insanın 😂
tunasmom Tugbazdmr bende o kadar kararsız kaldım ki sonra e bebeğe gittim dedim bu markalardan hangisini ilk görürsem alıcam ilk siveno gözüme ilişti ve aldım çıktım 😂 şampuanınıda Siveno aldım
usenmedimyaptimbirvelet Tugbazdmr babys green kullandım kokusu yok ama çamaşırlarda nemsi koku bırakıyor beğenmedim. İncia aldım hafif lavanta kokusu var kıyafetlerin lekelerini çıkarıyor baya