yilmazs06 Kazanda oturuyorum ve İstanbuldan yeni taşındım hemşireyim özelde takip olmak istiyorum ilçenin imkanları belli yakın zamanda memnun kaldığınız kadın doğum doktorları yazarsanız çok sevinirim 🌸
Mucize2927 MucizemMart 14 haftalık gebeyken kanamalarım olmasına rağmen birşey yok deyip eve gönderen suyum geldiğinde aradığımda düşük yaptığım sırada bize gelme şehire git diyen ilgisiz berbat bir doktor asla ama asla hakkımı helal etmiyorum o hastanede tek doktor Murat Polat tı ona doğum paketim vardı o gidince Levent e kaldık maalesef
Ades06 Ata plaza optimumun karşı çaprazında Anka grosun yanında, Hüseyin pehlivan özel muayenehanesi var gayet ilgili ve pratik , doğum paketi de var direk onu satın alabiliyorsun doğumu da ister a life ister Sincan koru da yapıyorsun hasta kendi seçiyor
MucizemMart Mucize2927 aa uzuldum sizin icin benm dogum paketim var cok memnunum basindan beri her duyanda iyi doktor der tecrubeli yani hic sorun yasamadm insallah yasamamda
MucizemMart Mucize2927 ben onada gittim cok iyi doktor ama klinik istemediğim icin hastaneden paket aldim klinik isterseniz iyi 7. Katta yeri var
Mucize2927 MucizemMart ben Şuan A life gidiyorum ama tek doktorla kalmak istemiyorum inşallah Hüseyin beyde iyidir
MucizemMart Mucize2927 bence iyi zaten korudan ayrilmis klinik acmis ama ben yerini sevmedm iste 7. Kat is yeri gibi arkadan girisi falan sevemedm hastane ortami istedim yoksa doktorda bi sorun yok koruda yada alifeda dogum yaptiriyor ama ben dedimki mesela ayni anda iki kisi dogurcak ne yapcaksiniz 2 hastanenin arasi 5 dk dedi bilemedm yani ben direkt bisey olsa hastaneye gidiyim istedim doktorda orda olsun istedm